Fujifilm討論區(28)X-H1 即將開賣

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
60/2.4成像散景好靚

雖然佢比較慢
但用新一代機已改善好多
可以接受啦

仲送微距
有recovery software
最緊要唔好再read新野落張卡度先
三支都好正.....好廢嘅廢話

三支我都有,最後我冇keep 23.4
正路 當有24 50 就會冷落支35
基本上支16長插

支35都少用.....

如果只係三簡一

我簡16
有冇邊張SD卡好多
依家用緊個張save raw要load幾秒

得佢1001張
其實早期三支鏡都係勁抵玩

60畫質係富士最好既一支
早獎星期買左sandisk extreme pro 64g
$219

抵買

最快嘅ush1
無問題呀 啱啱拎咗去換 過2日先有貨 應該係我唔好彩拎咗部廢機
再平d 咪買toshiba exceria
幾度買
旺電行晒都係250
check price.com
如果想買支平鏡影景影星係咪都係samyang12?
係 抵玩
邊間
有冇師兄收枝16連原廠方hood
Amazon samsung evo select u3 64gb 都係$160
計埋代運費 $200蚊都唔洗 屌打u1卡
新手前日買左xt2,熄機個陣見到有「感應器清潔中」畫面,想知係咪正常㗎?我知setting有得較,只係玩左兩日都唔係好覺眼呢個畫面,突然見到所以想知係咪正常係我冇留意到呢
預設應該熄機就會見到 正常
點解可以咁平
toshiba made in japan
sandisk made in china
16.4 10-24/4
現有1655 50230 點揀好?
https://www.amazon.com/gp/product/B06XX29S9Q/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
而家貴左少少 $23 平時$20

運返香港hkd$24 一磅 一磅夠運好幾張卡了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞