Fujifilm討論區(28)X-H1 即將開賣

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
轉會
但我主要用黎影相 基本上唔會拍片
X-H1 定 X-T2比較好
我係用16.4 係夠既
但我都會要買10-24 有時真係想wide d
不過有16.4 確係會冷待23.4
所以加支50就掂啦 三支夠玩啦
你分到先講

係有分別又如何

你睇唔到買黎襯衫?

你未答呀大師
有咩好答,而家係咪邊個用呢兩支鏡都淨係用嚟喺你個狗窩影隻雀?

你淨係答有定冇分別就得。

好心你咁撚蠢就咪學人set陷阱啦

富士eshop 賣支50-230 $1100買唔買得過
你對眼分唔到咪認囉
可以
我喺呢張相分到都唔代表我喺另一張相分到;我喺呢張相分唔到都唔代表其他人分唔到;我喺呢張相分唔到唔代表佢實際上冇分別;如果我憑一張相就分到咁當兩張拍埋比較就更明顯。

所以話你蠢撚過隻豬,用腦諗下都知你求其扔張相出嚟大人呢個行為係幾on9。

呢個世界上真係得你先咁on9敢話f1.4同f2冇分別
好耐無入黎 留個名
Dcfever好似貴過出面好多
但其實貴咁多同樓上鋪既貨有咩分別
求解答
其實係冇
人地開到連鎖 交租食水深是常識吧
X-t2夠做
輕 相片質素近乎一樣

二手7 8000 到有部
我係肥花一位師兄到接收,仲有保養
除左叫做無AF,性價比高
利申岩岩放左支S12走
影唔郁既野黎講一流
dcfever係其中一個正式經銷商,上網登記保養可以有額外三個月/半年保養,如果去其他樓上舖而又唔係正式經銷商買,就會冇咗額外保養

想知道間舖係咪正式經銷商好簡單,上富士官網撳登記保養,入面有個list

唔係鼓吹你去dcfever買,但如果爭一百幾十而少咗半年保養,咁好唔抵。其實有啲舖係正式經銷商之餘又平過dcfever,巴打可以自己探索下

淘左個指柄唔岩色
仲要好緊,成舊水
dcfever accessories 海鮮價
同一塊filter 可以貴另一層另一間成舊水
呢個真,filter真係貴一截
35.4 price.com到睇貴成千蚊
如果貴咁多 就揾間有信譽既買
話曬定焦鏡好難壞 唔使貪佢個幾個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞