有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
Fa 係咪好多假野? 定比較唔入流
我見上網有人放一套3條大毛加鏈先3-4000
下年年頭去日本,想入手goro's 上金tq,不過諗緊到底自排定去買取店捱貴毛 因為好老實要排要抽仲要上到去本店要有我想要既毛,真係要好好運至得

FA我未聽過有假野,二手價就向來偏軟
鬼咩,基本上無限產量,多到可以出福袋
早兩年新年去東京買左個,三萬Yen
入面有一條素銀大毛,一隻毛戒,一隻松石幼鈪加個細銀牌

FA我未聽過有假野,二手價就向來偏軟
鬼咩,基本上無限產量,多到可以出福袋
早兩年新年去東京買左個,三萬Yen
入面有一條素銀大毛,一隻毛戒,一隻松石幼鈪加個細銀牌

痴線咁抵 好後悔去完東京番黎先見到個post。剩係去左下北澤買古著。
而家好想買黎玩,上網見到tady & king 爪羽點金都係千幾,有d心動。ken就貴1000度但都唔錯。
好難決擇
話說我前日又上網訂左粒花生
已出貨!

識玩 我果粒花哂氧化哂
話說我前日又上網訂左粒花生
已出貨!

識玩 我果粒花哂氧化哂

巴打 新手想問問呢粒花生咩來頭 大約咩價位
推一推先

個個都驚起底無人出圖
咁我出啦,反正新account冇野好起

初心者向組合
主體一毛一輪,配鹿皮繩加紅珠/銀珠/骨珠
再隨意加啲配飾,我就加左爪、唐草珠同松石

鳳爪
Lm
留名學野 我都諗住砌返條
各位爸打可唔可以介紹下唔同價位有咩選擇

小弟都想玩下不過真係無從入手

你不如講下你想玩乜同有幾多budget啦

想整條M size 既毛加個細bell

唔知有咩brand揀好又唔想太大秋

去肥仔Kenneth都搞掂啦。

鷲見條m毛直筆甩咁我就麻麻地
Bell就一定搵佢,仲平過日本買
(yen跌左咁多遲下唔知會唔會減價

砌一set 大概幾錢
咁毛仲有咩選擇
各位爸打可唔可以介紹下唔同價位有咩選擇

小弟都想玩下不過真係無從入手

你不如講下你想玩乜同有幾多budget啦

想整條M size 既毛加個細bell

唔知有咩brand揀好又唔想太大秋

去肥仔Kenneth都搞掂啦。

鷲見條m毛直筆甩咁我就麻麻地
Bell就一定搵佢,仲平過日本買
(yen跌左咁多遲下唔知會唔會減價

砌一set 大概幾錢
咁毛仲有咩選擇

Bell入門s dove三千幾,大少少s crane就四千幾
毛既野豐儉由人,自己上官網睇啦
我放緊依set
Wa
有冇巴打有興趣
咁多位巴打,小弟新手想買條玩下,budget 只有3k
請問大家有咩推介同襯法?

皮繩加一條大羽毛
起左個頭先

請問你地係官網買定香港代理?
牌子你地有冇推介?

我買First arrow
你去Take X 自己睇睇
下年年頭去日本,想入手goro's 上金tq,不過諗緊到底自排定去買取店捱貴毛 因為好老實要排要抽仲要上到去本店要有我想要既毛,真係要好好運至得

上金TQ起碼排頭十。

咁應該去買取店算 到底d字頭定r字頭既買取店可信d
有冇人可以話我知goros items原價其實係幾多?

原價全部牌子其實都差唔多
上年初接觸銀器無錢入Goros玩過鷲見,個時都未有依家咁紅,我訂幾條大毛同點金細角先一個月多D有貨,依家直頭Email都唔覆。早排見有靚價成Set放左。

下個月可能去東京會試排Goros,希望比上。如果入唔到Goros想試入菊地健或者HB,係咪就咁Email佢地訂唔到一定要搵鋪訂。

Legend或者Larry Smith都諗過,但唔係首選。

HB簡單d,中本識英文同收PayPal
Ken官網就話可以電話或者fax訂

真係有心玩Goro's畀我就唔鬼排
去後面街delta one買算啦
無謂嘥時間

係咪即係後街地底嗰間鋪頭?
上年初接觸銀器無錢入Goros玩過鷲見,個時都未有依家咁紅,我訂幾條大毛同點金細角先一個月多D有貨,依家直頭Email都唔覆。早排見有靚價成Set放左。

下個月可能去東京會試排Goros,希望比上。如果入唔到Goros想試入菊地健或者HB,係咪就咁Email佢地訂唔到一定要搵鋪訂。

無謂嘥時間

Supreme格離,上樓

炒價過吾過$8000? Hkd

上金TQ起碼排頭十。

咁應該去買取店算 到底d字頭定r字頭既買取店可信d

Rinkan乜都做
Delta one幾乎淨做goro's
純粹感覺我會揀delta one

利申:兩間都冇幫襯過買goro's
Rinkan幫襯過買另一d野,懷疑自己中左招

上金tq買取店做緊十七至十九萬
八千夠半條多d咋

無謂嘥時間

By the way, HB 隻鷹最靚. I see it in your post.

八千夠半條多d咋

禁叫佢含能啦
萬六蚊

八千夠半條多d咋

禁叫佢含能啦
萬六蚊

預萬2蚊港幣一條囉 本店買好似都要8千左右
而家Goros咁值錢?
仲想轉會買鐘仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞