有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
goros 玩左6年
鷲見就好多年前玩過 條下金比我格硬屈左做毛戒
依家唔知去左邊

齋自排定買取店入?

有自排 有同人買

自排有無咩要注意
下個月第一次去排

要注意嘅係好大機會你根本冇份排😂

而家要抽,十一點左右開始抽
抽到前既號碼先會俾手帶你,有手帶先有得排
但亦有報導話生面孔去抽就算抽到前冧把都會唔比手帶
無咩凖則,睇佢心情

屌佢老味黎洗錢仲慘過同佢乞
好鐘意吉原啲唐草

吉原真心正,雖然其實並唔印第安
我買得最多就係吉原
goros 玩左6年
依家唔知去左邊

齋自排定買取店入?

有自排 有同人買

自排有無咩要注意
下個月第一次去排

要注意嘅係好大機會你根本冇份排😂

而家要抽,十一點左右開始抽
抽到前既號碼先會俾手帶你,有手帶先有得排
但亦有報導話生面孔去抽就算抽到前冧把都會唔比手帶
無咩凖則,睇佢心情

屌佢老味黎洗錢仲慘過同佢乞

如果抽到都唔比手帶我真係無言

無人分享既
擺都擺到氧化

無人分享既
擺都擺到氧化

得返兩件Goro's,仲要插唔入冇得一齊帶
隻spoon試過畀人問係咪佛牌

平時返工帶呢set
想玩
但冇錢
想問下你地玩開呢啲係咪全部都長頭髮 然後成個look襯曬好似原宿排goros嗰班架仔咁襯?
我自問carry唔起所以呢個都係唔玩嘅原因
留意左銀器2年但係都仲未入手
每個牌子都有佢既特色 好難簡落手
我認我花心
請問今年goro's幾號冬休 宣布左未?
想玩
但冇錢
想問下你地玩開呢啲係咪全部都長頭髮 然後成個look襯曬好似原宿排goros嗰班架仔咁襯?
我自問carry唔起所以呢個都係唔玩嘅原因

其實就咁t-shirt加牛仔褲已經ok~
有時加埋牛仔䄛
同埋我係油頭L
Legend鏈配Chrome hearts係咪會被大家問候
Legend鏈配Chrome hearts係咪會被大家問候

我又唔覺得混brand帶有乜問題
藤原浩都lone ones搭goro's啦
最緊要係style夾
留意左銀器2年但係都仲未入手
每個牌子都有佢既特色 好難簡落手
我認我花心

每個牌子都有自己最擅長嘅招牌貨
可以諗下想玩乜嘢item開始再揀牌子

與其心動,不如行動
goros 玩左6年
依家唔知去左邊

齋自排定買取店入?

有自排 有同人買

自排有無咩要注意
下個月第一次去排

我對上次排果時係未開始實行抽籤
因為依家唔係香港stay 所以已經一段時間無去本店
你問其他呢排有排過既巴打仲好

我認為抽籤真係好on9 以前先到先得 但唔可以早過7點既規定好好多

繼續無人貼
Sunshine Reeves x Beams
一貼=自爆
對比鷲見,我buy 菊地健多d, 靚好多尤其爪同毛型
咁多位巴打,小弟新手想買條玩下,budget 只有3k
請問大家有咩推介同襯法?

皮繩加一條大羽毛
起左個頭先
First arrow 入唔入流?

皮繩加一條大羽毛
起左個頭先

請問你地係官網買定香港代理?
牌子你地有冇推介?

D毛紋硬實左d囉,爪鷹手扼又好死板,呢個價錢唔會買佢
有冇人可以話我知goros items原價其實係幾多?

皮繩加一條大羽毛
起左個頭先

請問你地係官網買定香港代理?
牌子你地有冇推介?

視乎你等唔等得
FA同Arizona Freedom基本上全部有現貨
FA想買實物就上take5,官網訂ems都係三幾日就收到

Ken同鷲見上日本網訂冇三幾個月至半年都唔會有
香港代理都要夾啱返貨時間先買到

Tady & King上Resist買會有現貨

Larry Smith可以喺日本網訂,有現貨但唔齊款

Legend日本網同香港都買到,日本買平d但係香港有限定款

3k budget應該夠玩一毛一輪
Ken既銀爪毛同銀輪係唔錯選擇
新手想買條羽毛掛心口3000內買到嗎? 如有金既大約幾錢。
另外唔襯皮繩掛係銀鏈上面會唔會好怪?
之前去日本成日買街邊銀來帶。但好多跌哂了
有冇人可以話我知goros items原價其實係幾多?

Goro's fun site有原價,不過唔肯定係咪update

D毛紋硬實左d囉,爪鷹手扼又好死板,呢個價錢唔會買佢

箭佢做得唔錯
其他麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞