有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

冇錯,細角 閃電勾

其實一般男戴係咪應該戴太角?

其實冇分
太角反而少見

我戴細角 咩都岩穿
反而丸就唔太喜歡,D窿位好似大左D

想問多少少⋯⋯呢款同上面係咪只係個扣位唔同?

仲有個輪都唔同,冇點金

sor 唔記得左隊條link出黎⋯⋯
http://tarowashimi.shop-pro.jp/?pid=89129494

........咁就剩係個勾唔同
http://tarowashimi.shop-pro.jp/?pid=21285306
呢條係咪就係你地講既細角?

冇錯,細角 閃電勾

其實冇分
太角反而少見

我戴細角 咩都岩穿

姐係太角s毛穿唔到架?

冇S毛答唔到你
不過以GORO'S黎講應該唔得
上網睇到人話細角都過唔到
但細角已經係最幼 何況太角

冇錯,細角 閃電勾

其實冇分
太角反而少見

我戴細角 咩都岩穿

仲有個輪都唔同,冇點金

http://tarowashimi.shop-pro.jp/?pid=89129494

閃電定鷹勾會common d?

其實冇分
太角反而少見

我戴細角 咩都岩穿

仲有個輪都唔同,冇點金

閃電定鷹勾會common d?

決定踏上訂鷲見呢條不歸路

訂左邊條
我訂左兩條先金s同呢條

訂左邊條
我訂左兩條先金s同呢條

銀爪素羽

訂左邊條
我訂左兩條先金s同呢條

巴打幾時訂架?
銀爪羽,鷲見定菊地好?如果差不多想買菊地,鷲見好似要等好耐

未入坑既就貴少少買菊地現貨算啦
訂既隨時一年半載都未收到
你肯定你到時仲想玩?
松石手鐲 粒石裂開左 但冇甩出黎點算 唔小心撞到
松石手鐲 粒石裂開左 但冇甩出黎點算 唔小心撞到

係有好清楚既裂縫出現 但冇甩

你肯定你到時仲想玩?

買邊一個牌子都好,肯定自己唔係跟潮流先玩咪訂下囉。 但銀爪點金黎肯菊地好似靚D

淨係銀爪但唔點金呢?TK同FA隻鷹爪好核突

你肯定你到時仲想玩?

本身得幾條素毛同bell,一直都想擁有隻鷹爪羽
希望到佢整完既時候我仲記得買過條毛
鷲見細角放到幾錢左右
鷲見細角放到幾錢左右

二千頭左右
希望到佢整完既時候我仲記得買過條毛

有無辦法知道自己件貨進度如何?
好似冇咩人玩手扼咁
我反而有好多手扼,但係條鏈冇咩心機攪
好似冇咩人玩手扼咁

我等條毛到左先再訂
之前見到隻唐草手鐲幾靚
好似冇咩人玩手扼咁

有隻fa 箭扼
好似冇咩人玩手扼咁

有隻fa 箭扼

我都有隻FA點金唐草平打
果時伊藤SAN 黎左香港 搵佢刻左名
不過我都想買多隻點金平打
過GORO'S又太貴,又唔想排
所以遲遲未出手

legend 唐草扼 DC 聯名戒 留名
想玩鷲見
聽日v字頭有鷲見野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞