有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

好似冇乜人玩Leonard

其實唔算少喇
藤原浩效應,好多人拎黎襯毛
不過入場門檻高,最細既素銀dove bell s都三千幾

其實唔算少喇
藤原浩效應,好多人拎黎襯毛
不過入場門檻高,最細既素銀dove bell s都三千幾

雖然係高 但一戴上去就明 幾貴都值
https://www.instagram.com/76_silver/
依個係買假野定點 點解咁平
https://www.instagram.com/76_silver/
依個係買假野定點 點解咁平

唔算假野,只係抄個款姐
手功連淘寶貨都遠遠比唔上

想玩
如果一開始就咁一條羽毛同鏈 legend幾錢左右

想玩

Legend 1條素羽係2000至3000左右
鏈冇石都好似差不多 有vip唔同講法

想玩

Legend 1條素羽係2000至3000左右
鏈冇石都好似差不多 有vip唔同講法

fb成日有人平放 可以去睇下

想玩

我有條放緊喎
送埋鹿皮繩同珠
$1200
想問巴打意見,如果hozho set配條first arrows 毛會唔會好怪
想問巴打意見,如果hozho set配條first arrows 毛會唔會好怪

兩隻毛風格差太遠
我就覺得麻麻
想問下巴打們,lone ones大約幾錢呀?謝謝

睇v字頭ig有哂價錢

睇v字頭ig有哂價錢

謝謝

繼續無人貼
Sunshine Reeves x Beams

新手唔識野 想問依隻邊到有得買同幾錢
放緊set legend 大毛+銀鏈+唐草輪+羽毛扣+牌仔
有無人有興
好好彩上次去日本上到去. 不過每日2-300組抽真係好過份

同埋好多台灣人/大陸人, 應該個個都係新手冇任何GORO就去排

我見過2個大陸妹推住架BB車同個細路去排

應該唔識規矩 抽唔中仲問點解冇得上
其實幾時開始D人要抽毛黎襯Supreme??

呢個咪剩係AJ,Supreme加毛 ,完全唔襯

繼續無人貼
Sunshine Reeves x Beams

新手唔識野 想問依隻邊到有得買同幾錢

Beams買 好似三萬yen咁上下

呢個咪剩係AJ,Supreme加毛 ,完全唔襯

明王
放緊set legend 大毛+銀鏈+唐草輪+羽毛扣+牌仔
有無人有興

有無圖

想玩

我有條放緊喎
送埋鹿皮繩同珠
$1200

好似幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞