有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
新手想問下係dresscode 買legend 啲毛大概幾錢港紙? 上過佢ig又冇標價 毒撚唔咁入去問價

冇記錯大約yen價十算
Vip 88折

我8月上去訂左條細角連輪,而家都未有任何消息

比左錢未?

應該係訂嘅時候畀埋錢先

Paypal俾左錢喇
有無巴打上過去web store 買 鷲見?
vinavast 下下咁玩真係好難買到
情願慢慢等

上web store訂, 你預左等4-5個月以上
仲要幾受氣
明明話2個月ship, 等左5個月都冇消息
之後FB pm佢又話好忙好剩,又叫我cancel order
到佢整好喇,都要等多2星期先寄
又話忙到冇時間去郵局
DLLM, 終於送到黎,明明係 點金雙頭鷹銀鈪
仆街,寄隻全銀比我,嬲撚到呢!
而加叫佢退差價都仲未搞掂

所以我就唔會再上web store訂喇

無知一問,咁樣下面有兩條野係點穿法

頭三個清晒d大毛
頭三個清晒d大毛

唔係每人限買一條毛咋咩?
頭三個清晒d大毛

得幾條大毛
頭三個清晒d大毛

得幾條大毛

仲有乜淨?
諗緊放工上唔上去
頭三個清晒d大毛

得幾條大毛

仲有乜淨?
諗緊放工上唔上去

一定無晒素 應該得番金or sold out
新手想問下係dresscode 買legend 啲毛大概幾錢港紙? 上過佢ig又冇標價 毒撚唔咁入去問價

冇記錯大約yen價十算
Vip 88折

我有爬文知道10算 但我都唔知yen幾錢
千幾蚊一條毛咁上下?
我覺得legend d毛好似幾靚

冇記錯大約yen價十算
Vip 88折

千幾蚊一條毛咁上下?

http://www.treasure-jp.com/?mode=srh&keyword=legend

冇記錯大約yen價十算
Vip 88折

千幾蚊一條毛咁上下?

http://www.treasure-jp.com/?mode=srh&keyword=legend

Legend d毛係好靚好出色
但唔知點解戴左上又麻麻

今日入手

今日入手

巴打好靚仔

今日入手

巴打好靚仔

今日有好多人都入到呢set wo

今日入手

巴打好靚仔

要返工又去唔到排

想入先金

巴打好靚仔

要返工又去唔到排

想入先金

想入先金 素羽 都無時間去排

今次算番得多 巴打去排既今次有無每次限買一件?

要返工又去唔到排

想入先金

我排十幾炸今次,頭十個內已經清晒先金。到我果時已經得番一條先銀。

今次應該就無限買一件

要返工又去唔到排

想入先金

我排十幾炸今次,頭十個內已經清晒先金。到我果時已經得番一條先銀。

今次應該就無限買一件

訂完HB鷹再買埋佢
今個月連樹皮都有得食了

Btw,六點左右上到去已經幾乎乜都冇
早幾個月唔見左隻FA ring
想買HB ring 有無巴打買過
大家鹿皮繩喺邊到買

今次應該就無限買一件

訂完HB鷹再買埋佢
今個月連樹皮都有得食了

Btw,六點左右上到去已經幾乎乜都冇

巴打6點幾上去都買到呢條?勁
大家鹿皮繩喺邊到買

我上ebay買
一次買定十條八條
大家鹿皮繩喺邊到買

我上ebay買
一次買定十條八條

放一條俾我得唔得 運費仲貴過條野
想問下大板有咩地方買到larry smith同鷲見?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞