有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
有無人玩lone ones參考下
想賣goros玩鐘仔
新手想入坑
想問下一條毛加條皮繩既話 2k買唔買到?
條毛想買鷲見/村田既 巴打們有無咩意見? thanks
巴打們,我想問下香港邊間有賣fa?

Take5
新手想入坑

唔要金既話2k實夠
鷲見自己訂預左等半年以上
村田就應該有現貨
以前有玩過一排 冇打理一段時間
而家已經變哂銅器
有冇方法復活
巴打們,我想問下香港邊間有賣fa?

Take5

Thx bro,啱啱開post有留言問過,追完post開始有心水,差唔多係時候出手
新手想入坑

唔要金既話2k實夠
村田就應該有現貨

鷟見係咪上vxxxxx果個網訂?
村田又有咩方法訂呢? 見樓上好似提過send email, 但係有無網可以睇下d product先? thx
新手想入坑

唔要金既話2k實夠
村田就應該有現貨

村田又有咩方法訂呢? 見樓上好似提過send email, 但係有無網可以睇下d product先? thx

同埋想問下淨係想要個尾金既話 大約要幾錢?
村田好似係950銀
以前有玩過一排 冇打理一段時間
而家已經變哂銅器
有冇方法復活

銅器仲撚型
會唔會有可能啲松石鬆鬆地 我指可能係手鐲或者毛 上面啲石
村田好似係950銀

聽講950銀生鏽之後會唔靚?
我自己果set
條先金係菊池 想問咁多位師兄如果想去曰本揾佢
有冇得即埸walk in去叫佢整毛比我?
同去之前係可以撞手神walk in去 定要email/打電話約佢?\

想賣goros玩鐘仔

師兄有咩哥羅放先
想賣goros玩鐘仔

師兄有咩哥羅放先

之前post過 睇下值幾錢先
我自己果set
條先金係菊池 想問咁多位師兄如果想去曰本揾佢
有冇得即埸walk in去叫佢整毛比我?
同去之前係可以撞手神walk in去 定要email/打電話約佢?\

就算畀你walk in入到去都冇可能即場整毛畀你
而家訂一條菊地毛係講緊要等三個月至半年
村田好似係950銀

聽講950銀生鏽之後會唔靚?

靚唔靚好多原因,唔同牌子唔同人戴都會有唔同效果

唔要金既話2k實夠
村田就應該有現貨

V字頭果間係香港,直接上Taro Washimi個網訂啦,但要等3-6個月,你講個條先金官網都有價錢

岩岩上去訂左兩條先金s
買咗唐草鐲 好靚呀!

V字頭果間係香港,直接上Taro Washimi個網訂啦,但要等3-6個月,你講個條先金官網都有價錢

岩岩上去訂左兩條先金s

之前身痕訂左隻細鷹
半年內有貨我都當賺左
鷲見根本做唔切d單
買咗唐草鐲 好靚呀!

屌 些牙下喇

岩岩上去訂左兩條先金s

之前身痕訂左隻細鷹
半年內有貨我都當賺左
鷲見根本做唔切d單

7月訂條細角到而家都音訊全無
買咗唐草鐲 好靚呀!

屌 些牙下喇

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞