有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

不過聽講有人上去,可以一次買幾樣銀

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

去過幾次 姨姨幾乎你想要都比買1件大1件細

Goro女試過 一XL一心金一鍊一銀包一巾著

依家一銀制水,上次上想加條鍊都next time

依家上到去
已經叫好好彩
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

排隊抽籤,靚number先排,唔靚去買取店算
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

好在我唔太好goro's
不過啱啱中左招訂左HB
黎緊要開始食樹皮
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

不過啱啱中左招訂左HB
黎緊要開始食樹皮

hb隻迷你鷹好撚正
vinavast要點排 新手想9號去買鷲見開齋
vinavast要點排 新手想9號去買鷲見開齋

發售當日去排就得,佢開下午2點,你趕早去排越前就越多野簡
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

不過啱啱中左招訂左HB
黎緊要開始食樹皮

hb隻迷你鷹好撚正

HB香港有得訂?定官網
我想問其實goros 本店仲會唔會出先金,因為好多人話冇出
我想問其實goros 本店仲會唔會出先金,因為好多人話冇出

而家冇,唔代表將來冇
FA得唔得
FA得唔得

你個十字架好靚喎!!
FA得唔得

你個十字架好靚喎!!

古那比加
想買隻二手毛戎玩下... 但發覺二手好難搵
邊隻毛戎會平d呢
邊隻毛戎會平d呢

¥18000 夠唔夠平?
原來都幾多潮牌都有出銀器
當然手工唔係好 但平平地過下癮唔錯
邊隻毛戎會平d呢

之前我八舊水走左隻全新fa
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

不過啱啱中左招訂左HB
黎緊要開始食樹皮

hb隻迷你鷹好撚正

HB香港有得訂?定官網

官網,留言等覆
玩得呢d係咪多數玩理長才黃銅?
仲係學生哥,對銀器好有興趣,但真係未有能力玩!
但長才同黃銅就好多,想問有無巴打都鐘意
自問都真係幾鐘意日系日牌,自己都係長頭髮戈d 入門如果budget 3到4000砌唔砌到一條?想新年戈陣入手
打錯左

排左兩次

第1次6x號

第2次25號

可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛

但係吊墜就唔可以買兩個

依家上到去
已經叫好好彩

不過啱啱中左招訂左HB
黎緊要開始食樹皮

hb隻迷你鷹好撚正

HB香港有得訂?定官網

官網,留言等覆

得閒上去睇下先
自問都真係幾鐘意日系日牌,自己都係長頭髮戈d 入門如果budget 3到4000砌唔砌到一條?想新年戈陣入手

睇人
見有d人玩埋珠仔
d珠仔有d又係好撚正
三四千一定得啦
睇你玩咩牌子

睇人
見有d人玩埋珠仔
d珠仔有d又係好撚正
三四千一定得啦
睇你玩咩牌子

4k已經可有條先金加皮繩啦
快d入手!等你

睇人
見有d人玩埋珠仔
d珠仔有d又係好撚正
三四千一定得啦
睇你玩咩牌子

快d入手!等你

可以響邊度買?會唔會太單調如果得條羽毛
巴打有無玩埋黃銅鏈長銀包戈d

無知一問,咁樣下面有兩條野係點穿法

睇人
見有d人玩埋珠仔
d珠仔有d又係好撚正
三四千一定得啦
睇你玩咩牌子

快d入手!等你

如果覺得一條毛太單調可以配埋銀輪紅珠銀珠等
四千budget夠買埋

睇人
見有d人玩埋珠仔
d珠仔有d又係好撚正
三四千一定得啦
睇你玩咩牌子

快d入手!等你

咁我又冇玩長財嗰d

睇下你想買咩牌子啦
鷲見太郎 就Vinavast, 不過你要等佢返貨, 仲要上去排隊, 同埋真係唔知佢返咩貨

First arrow 就上take4+1

Horizon blue 就官網訂~大約60-90日
又可以去 智源書局睇吓實物先
之後再訂

可以google吓佢地d毛先,個個style都唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞