有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

放一條俾我得唔得 運費仲貴過條野

得白色,啱就留contact

諗諗下買住一條白色玩下先都好 想問下巴打果d係咪一米長 如果係可唔可以email我 (321abcd7689@gmail.com) 傾傾
留名
竟然無人講Tady&king 價錢最親民 o岩新手起步

同其他牌子比唔見得太平
有少少覺得係高橋徙弟個名吹大左

tk好垃圾 啲毛紋 啲深淺粗幼一樣 好似攞間尺畫落去咁 硬到死 淘寶好似仲高質啲 買黎哂錢

同其他牌子比唔見得太平

tk好垃圾 啲毛紋 啲深淺粗幼一樣 好似攞間尺畫落去咁 硬到死 淘寶好似仲高質啲 買黎哂錢

FA都差不多係咁
留名

同其他牌子比唔見得太平

TK其實真係有d似淘寶課

同其他牌子比唔見得太平

TK其實真係有d似淘寶

見到有巴打咁整 想問下自己整條難唔難
有3條毛係手 d 珠有無話邊到靚?

珠可以去take4+1 買/上ebay訂一抽返黎
最緊要有素輪
想問下大板有咩地方買到larry smith同鷲見?

鷲見唔會有
LS官網見有一間,自己上去睇

thank巴打
LS條鷹頭毛好正

得白色,啱就留contact

諗諗下買住一條白色玩下先都好 想問下巴打果d係咪一米長 如果係可唔可以email我 (321abcd7689@gmail.com) 傾傾

今晚mail你

珠可以去take4+1 買/上ebay訂一抽返黎
最緊要有素輪

會唔會好難穿?

我d珠係淘既
又平又靚,但係每粒珠質素相差好遠
差唔多有一半係用唔到
同埋窿細,穿鹿皮繩要好用力
買左tk諗住入門玩下
俾你地講到垃圾
睇哂成個post除左個十字架有d興趣之外, 其他都覺得好核突
巴打點睇一set野 咩牌子都有?
買左tk諗住入門玩下
俾你地講到垃圾

唔洗咁介意
大把人唔係goro's就當垃圾,但係又講唔出有乜好

冇乜問題
你身上面d衫褲鞋都唔一定同牌子啦

好多人會 crossover
無咩問題
睇哂成個post除左個十字架有d興趣之外, 其他都覺得好核突

當你有十字架之後
自自然然就會好有興趣
有冇人係flash black訂過ken? 大約幾時有貨?
入第一條goro's毛,上金定上金tq好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞