有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
其實抺毛布係咪唔用得? 或者有冇咩打理方法?
有隻平打帶左一年黑蚊蚊

想白就浸完洗銀水再用抺銀布拋光
不過養銀好多時就係想黑
岩先去左原宿諗住睇下First arrow's 同睇下goros (外面),唔記得1月1唔開門

諗住1月3再去睇下,有冇Ching推介有咩岩新手玩

同時發現左2間都係賣銀器,不過我唔識

岩先去左原宿諗住睇下First arrow's 同睇下goros (外面),唔記得1月1唔開門

炒價舖黎賣goro's, 係買就小心d

Rinkan同delta one係買取店,賣二手野
Rinkan咩都有
Delta one就主力goro's

Rinkan咩都有

唔該Ching
Ching點睇2手銀器同埋會唔會平好多
同埋firsf arrows是咪會有福袋

Rinkan咩都有

唔該Ching

FA福袋我以前買過
唔知而家仲有冇出

Rinkan咩都有

唔該Ching

FA福袋我以前買過
唔知而家仲有冇出

有冇伏
一個幾錢

唔該Ching

FA福袋我以前買過
唔知而家仲有冇出

有冇伏
一個幾錢

我買三萬yen果隻
一條素銀羽,一隻素銀羽戒,一隻松石鈪,一個細銀牌
計價錢就抵到爛
但係冇得揀囉
真係抵到震
希望今年有
唔該Ching
真係抵到震
希望今年有
唔該Ching

ig 好似話有十個
聽日賣
真係抵到震
希望今年有
唔該Ching

ig 好似話有十個
聽日賣

唔知聽曰仲有冇機

原來冇哂
香港邊到有菊池賣?
其實抺毛布係咪唔用得? 或者有冇咩打理方法?
有隻平打帶左一年黑蚊蚊

想白就浸完洗銀水再用抺銀布拋光
不過養銀好多時就係想黑

其實我唔介意黑 養銀係咪咩都唔搞等佢自然變色?
會變紅黑?

新手入坑 菊地上銀細角
遲d可能加皮繩同銀珠
簡單一set

新手入坑 菊地上銀細角
遲d可能加皮繩同銀珠
簡單一set

使唔使3千?

新手入坑 菊地上銀細角
遲d可能加皮繩同銀珠
簡單一set

使唔使3千?

因為現貨黎 如果訂相信會平d
不過等唔切
唯有敗家d

新手入坑 菊地上銀細角
遲d可能加皮繩同銀珠
簡單一set

使唔使3千?

不過等唔切
唯有敗家d

邊到有現貨

使唔使3千?

不過等唔切
唯有敗家d

邊到有現貨

我有一條放緊

中古Legend加大毛,有冇巴打啱?
Lin登仔要既我送多條白色鹿皮繩加幾粒紅珠銀珠
上年買咗啲Chrome Hearts
買完之後後悔 唔啱玩銀器
有冇巴打知道邊度有鋪收銀器?執返幾千都好

FB group放啦
有單齊盒就好d
得隻fa 手鈪,遲d 先補圖
有冇爸打分享下你地平時搵咩衫襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞