有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
新手一問 Legend 大羽毛 香港 幾多錢

上個月去左HB同Ken本店
兩間都冇乜野賣

嘩!HB本店我都想去呀!難唔難去呀?

唔難,東橫線自由力丘行3分鐘內到
不過可能做訂造多,冇乜現貨賣
松石就多
新手一問 Legend 大羽毛 香港 幾多錢

L定XL?
Dress Code你預大約Yen價十算
Vip有八八折
想問下羽毛大概咩價位?

咩牌子先?先金?上金?素銀?
大中細?
我呢條鷲見先金L羽,就$5800左右
先金S羽$1400/1

對先金有興趣,係咪得鷲見有?

大把牌子啦!我覺得都係HB靚~

想問下HB毛係淨雕面定雕埋底?
我之前玩鷲見太郎~
不過最近轉玩HB
大家一齊分享下!

之前想訂隻大鷹,email問過價
鷹既價錢ok,但係松石太貴
睇中兩粒bisbee,一粒五萬一粒八萬幾
又唔想屈就用kingman,混完一輪吉都係冇幫襯

我都問過價
老老實實綠叢石應該唔係咁鬼架喎

舊圖留名
想玩綠松石手鐲 有冇推介
我之前玩鷲見太郎~
不過最近轉玩HB
大家一齊分享下!

之前想訂隻大鷹,email問過價
鷹既價錢ok,但係松石太貴
睇中兩粒bisbee,一粒五萬一粒八萬幾
又唔想屈就用kingman,混完一輪吉都係冇幫襯

我都問過價
老老實實綠叢石應該唔係咁鬼架喎

HB用LFC石
LFC石應該有証書,同埋件上面有LFC stamp
牌子野貴d都有道理,但真係貴太多
上美國網睇好高級既bisbee都係六七十蚊美金一卡
佢賣差唔多三倍價錢

Vinavast有隻牌子賣緊(我唔記得乜野牌子)
d松石野幾靚

舊圖留名

先金係goro's?
而家已經係神物

舊圖留名

先金係goro's?
而家已經係神物

係 早幾年就咁上去就買到

Vinavast有隻牌子賣緊(我唔記得乜野牌子)
d松石野幾靚

我都有睇過 唔知賣左未

舊圖留名

先金係goro's?
而家已經係神物

而家排隊太麻煩
抽到前冧把都會唔俾手環
完全戅鳩
想入門玩下 但係悉尼呢邊做緊嘢 請問可以去邊到買到? 上網買既話要去咩網站有保證d?
想入門玩下 但係悉尼呢邊做緊嘢 請問可以去邊到買到? 上網買既話要去咩網站有保證d?

易買就一定係First Arrows同Arizona Freedom
有官網,有現貨,寄海外仲有得免稅

Horizon Blue同鷲見都寄海外但係要等

易買就一定係First Arrows同Arizona Freedom

多謝指教 即係直接去官網買就得? 有無咩款係比較適合新手㗎?

多謝指教 即係直接去官網買就得? 有無咩款係比較適合新手㗎?

最基本一條大毛,配個輪,上鹿皮繩配幾粒珠
單戴已經幾好睇,又可以慢慢升級

同埋視乎你budget,想唔想玩金
一般素銀羽兩千港紙上下已經ok
上金先金就要五六千
全金就起萬萬聲起跳

舊圖留名

先金係goro's?
而家已經係神物

粒花生!
我今日都訂左hb 先金。太陽輪連鷹勾 香港有間鋪有代理。唔係v果間。
Larry Smith JJ
我今日都訂左hb 先金。太陽輪連鷹勾 香港有間鋪有代理。唔係v果間。

諾士佛臺?
未上過去,有冇實物睇?

我都有!呢個鷹勾,實物係你估唔到咁靚!
係邊到買?
想入手 但唔太清楚有乜brand

香港:
take5 (First Arrows)
Vinavast (鷲見,Lone ones等)
Dress code (Legend,dear blossom等)

另外好多牌子可以上官網/authorised dealers訂

Goro's要靠自排,食炒就風險自負

Chrome hearts有專門店,超多蝗

Chrome hearts 真係太多蝗買
蝗蟲制服
Btw, thx 巴打
來無巴打知邊度有較細粒的紅珠買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞