有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

你哩隻有d out budget
想入冇石子官鷹
巴打你有冇買毛?

HB毛就冇,之前玩過鷲見先金,不過放哂了

點解放鷲見?
鷲見d毛我都幾中意 但等到2046

因為帶帶吓唔鍾意,之後訂左opal點金,結果五個月都仲未送到黎

HB毛就冇,之前玩過鷲見先金,不過放哂了

點解放鷲見?

因為帶帶吓唔鍾意,之後訂左opal點金,結果五個月都仲未送到黎

細先金都幾靚

點解放鷲見?

細先金都幾靚

冇錯 反而先金L冇咁靚
我建議兩條先金S加條先金M 會好睇啲

細先金都幾靚

冇錯 反而先金L冇咁靚

等佢條細角出到貨俾我先再諗

細先金都幾靚

冇錯 反而先金L冇咁靚

其實鏈點解好似普遍都係帶細角?
易d穿到d釣飾?
未買過學下先

直接買呢條啦
Btw我估可以問佢做唔做既

又唔係好中意哩條個形

可以e-mail問吓佢嘅~
反正佢又識英文,仲要回覆得好快

巴打你隻子官鷹襯咩鏈?

冇錯 反而先金L冇咁靚

易d穿到d釣飾?
未買過學下先

因為本人覺得太角帶落其實太粗 年頭買左條fa太角結果好後悔 當然你可以買其他類型既銀鏈,just you like

易d穿到d釣飾?
未買過學下先

因為本人覺得太角帶落其實太粗 年頭買左條fa太角結果好後悔 當然你可以買其他類型既銀鏈,just you like

早幾年排上goro's買左太丸,又係勁後悔
好多野都穿唔入

易d穿到d釣飾?
未買過學下先

早幾年排上goro's買左太丸,又係勁後悔
好多野都穿唔入

睇黎真係細角
巴打知唔知HB個D類似銀珠鏈會唔會好多野穿唔到?
巴打們如果一條毛加條咩都冇ge皮繩會唔會好怪
哩兩日咁靜
留名 新手
哩兩日咁靜

有沒訂到hb
想問下係take5買first arrow's,係咪要另外買鹿皮繩?thx巴打
巴打們如果一條毛加條咩都冇ge皮繩會唔會好怪

怪就唔會,不過會齋d
加幾粒珠已經差好遠

想問下係take5買first arrow's,係咪要另外買鹿皮繩?thx巴打

好多年前買過,冇皮繩送
哩兩日咁靜

巴打都驚被起底,冇人開心share

好多年前買過,冇皮繩送

Thx! 想買條毛帶下😁

好多年前買過,冇皮繩送

Vinavast返左hozho毛
牌子可能冇fa咁出名
不過質素唔錯
可以考慮下

好多年前買過,冇皮繩送

Vinavast返左hozho毛
牌子可能冇fa咁出名
不過質素唔錯
可以考慮下

Thx巴打,我去緊!不過hozho好似啞色d,如果之後配落其他拋光到會唔會好怪

新手第一條 想問下粒石鬆鬆地係咪正常
最後買左hozho 幾好雖然唔夠其他牌子出名
最後買左hozho 幾好雖然唔夠其他牌子出名

有冇圖先?

新手第一條 想問下粒石鬆鬆地係咪正常

FA?
鑲得好既話應該係實淨架喎

砌左set野賀聖誕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞