有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
hb d素毛好靚 但係得6cm

同條先金 後面金位係銀

後面無紋都算 仲要係銀?
得d鷲見毛仔 想買條大毛襯下 hozho幾好睇 但係會唔會襯落好怪

之前睇過相 等我搵下見唔見得返

同條先金 後面金位係銀

得d鷲見毛仔 想買條大毛襯下 hozho幾好睇 但係會唔會襯落好怪

之前睇過相 等我搵下見唔見得返

轉自fb goros gp

同條先金 後面金位係銀

買返鷲見

同條先金 後面金位係銀

買返鷲見

心入面有小小hozho>鷲見

買返鷲見

心入面有小小hozho>鷲見

咁你心中都知鏡意咩 做咩唔買

啱啱入手

我都諗住入呢款加個dagger

哩粒咩名堂 好靚

啱啱入手

我都諗住入呢款加個dagger

哩粒咩名堂 好靚

Lone ones
Utube 你搵d片
聲先令你j到岀血
Tear bell Size L
啲鎯鎯聲真係凈化心靈

點解咁講嘅?
窮JJ學生想戴條毛留長髮扮架仔,TK會唔會係一個好開始

我都係學生
只係你玩得多睇得多
都係會想玩goros

Same之前都係入鷲見頂住先,你愈玩會愈想儲多D錢去排又好食炒又好玩返Goros

Goro's最靚既舊件已經唔係排隊或者食炒可以買到
而家仲賣緊嗰啲,問心講句真係咁靚咩?

點解咁講嘅?
窮JJ學生想戴條毛留長髮扮架仔,TK會唔會係一個好開始

我都係學生
只係你玩得多睇得多
都係會想玩goros

Same之前都係入鷲見頂住先,你愈玩會愈想儲多D錢去排又好食炒又好玩返Goros

THANLYOU各位巴打解答
goros目前真係時間同錢都負擔唔到 咁應該都係T&K

穿左串紅珠鏈過年戴
係hb買左隻3cm 鷹
d細節位好撚癲

穿左串紅珠鏈過年戴

真係好紅 個限定bell啊

我都係學生
只係你玩得多睇得多
都係會想玩goros

巴打有無telegram 我隔唔中都有d tk賣
有冇海外巴打?
除左官網之外真係唔知可以邊到入手

FA轉玩legend 兩條大羽咁襯會唔會怪?
P.S 之後諗住加條鷲見 有冇推介?

吉原同鷲見真係襯咩?

吉原同鷲見真係襯咩?

想襯條大羽係中間咋
其實fa嘅950養岀來好怪
925靚d

吉原同鷲見真係襯咩?

想襯條大羽係中間咋

鷲見同吉原嘅毛雕法差太遠,唔多襯
要中間加條大嘅一係吉原嘅LL一你Hozho

巴打有無telegram 我隔唔中都有d tk賣

@abcd7689
有野賣可唔可以俾我睇下 thanks

吉原同鷲見真係襯咩?

想襯條大羽係中間咋

鷲見同吉原嘅毛雕法差太遠,唔多襯
要中間加條大嘅一係吉原嘅LL一你Hozho

Ching 有冇圖睇過?
有條HB鷹扣鏈

不過又無咩HB嘅毛係啱心水

有咩毛同HB會夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞