有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

想走條FA
點金錀 45cm 粗鏈(全新)+點金毛
Take5買

有興趣 telegram: hkstreet
本身有玩goro's同ken kikuchi

最近order 左隻HB鷹 幫手刻埋名係背面

但有冇巴打知幾耐先送到香港

聽講好似半年
點睇chrome heart ?

j到成地都係

冇錢唔敢睇

冇錢唔敢睇

有興趣但無咩銀可以買幼戒先既

3000樓下都有大把款

冇錢唔敢睇

3000樓下都有大把款

好過Goro's,話就話定價平d,但係買唔到

聽講好似半年

等左90幾日啦 佢呢兩日email返我話會準備寄黎 但唔知又要幾耐

寄ems,好快姐
我嗰隻要等到三月

等左90幾日啦 佢呢兩日email返我話會準備寄黎 但唔知又要幾耐

寄ems,好快姐
我嗰隻要等到三月

巴打訂左咩

都係鷹

我幾睇好HB,而家已經爆緊
趁家陣都唔算等好耐,有訂趁早

巴打訂左咩

都係鷹

我幾睇好HB,而家已經爆緊
趁家陣都唔算等好耐,有訂趁早

Yup 咁多個牌子 手工最精緻 後悔本身等60日果陣冇落order 又全Hand made 愈黎愈多人訂做都做唔切

等唔係太大問題,六十日定九十日我又唔覺得差好遠
最重要係HB有manager,溝通好好多
唔似鷲見好似沉左落海咁
taobao有無d可以接受既款?
taobao有無d可以接受既款?

https://shop61797519.m.taobao.com/?shop_id=61797519&user_id=417658884#list

呢間算好,起碼有d款係自己設計

冇錢唔敢睇

3000樓下都有大把款

中環/半島長期冇貨,真係要買就去日本不過價錢就貴差唔多20%
著streetwear戴抽毛真係好撚肉酸

3000樓下都有大把款

中環/半島長期冇貨,真係要買就去日本不過價錢就貴差唔多20%

你賣咩先,除咗珠鍊同t恤衛衣之外,大部分都有貨,你話double id 就不嬲要訂就梗要訂

咩先,除咗珠鍊同t恤衛衣之外,大部分都有貨,你話double id 就不嬲要訂就梗要訂

咩先,除咗珠鍊同t恤衛衣之外,大部分都有貨,你話double id 就不嬲要訂就梗要訂

啲衫真係比人買晒 我想買返啲普通cross /童軍花項鏈都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞