有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
想問下af定ken手工好d 新手想試買一條

睇你點定義手工
如果你係要求工整,FA會好過Ken
但係FA既感覺好硬,冇ken果種靈動

建唔建議新手買依條

如果budget唔夠玩金,呢條或者素銀爪毛都係唔錯選擇

巴打 依條襯皮繩定普通鐵鍊好
最平已經係tk 但係都好貴

睇你點定義手工

建唔建議新手買依條

如果budget唔夠玩金,呢條或者素銀爪毛都係唔錯選擇

巴打 依條襯皮繩定普通鐵鍊好

呢樣嘢好個人
Budget唔多可以由鹿皮繩開始
一條皮繩加幾粒珠,一百蚊左右已經有交易
legend 既話dress code現貨多唔多款?價錢上素羽around幾錢左右

Dress code應該係全世界最齊款
吉原自己間舖都冇咁齊

價錢未折大約Yen價十算前後
Vip有88折

十算
legend 既話dress code現貨多唔多款?價錢上素羽around幾錢左右

吉原自己間舖都冇咁齊

Vip有88折

十算

對呢間野印象麻麻
又貴 又白眼人

吉原自己間舖都冇咁齊

Vip有88折

十算

對呢間野印象麻麻
又貴 又白眼人

貴就兩睇
全行除左vinavast個個都係差唔多
Take5,sukumo vintage都唔見得會做低d
沈嘉偉賣衫都冇做七算啦

咁佢起碼都算有心做
一年一次搵職人黎現場表演
杉山孝博黎見佢現場雕龍骨真係o咀

白眼我就未遇過
不過確實係冇kenneth咁friendly
我上vinavast冇幫襯又冇帶佢賣嗰啲牌子
老細一樣好好招呼

吉原自己間舖都冇咁齊

Vip有88折

十算

對呢間野印象麻麻
又貴 又白眼人

姐係會歧視毒撚嫁?
仲想去望望

睇你點定義手工

FA真係麻麻,我自己有條FA上金,有少少後悔買左 因為FA話係用950銀整,所以氧化既色我覺得麻麻,同埋條毛d紋真係好生硬下 所以希望下年去日本可以買過條哥羅毛

吉原自己間舖都冇咁齊

Vip有88折

十算

對呢間野印象麻麻
又貴 又白眼人

貴就兩睇
全行除左vinavast個個都係差唔多
Take5,sukumo vintage都唔見得會做低d
沈嘉偉賣衫都冇做七算啦

咁佢起碼都算有心做
一年一次搵職人黎現場表演
杉山孝博黎見佢現場雕龍骨真係o咀

白眼我就未遇過
不過確實係冇kenneth咁friendly
我上vinavast冇幫襯又冇帶佢賣嗰啲牌子
老細一樣好好招呼

咁Kenneth又幾啱傾既
不過成日冇貨呢
我想問下買左條鏈番黎 發覺太短 除左換左佢之外可點搞??

短幾多?
差5cm以下的話配埋輪加扣就應該啱啱好
或者可以學我咁做大手術

我條頸太粗 見人地帶大慨兩邊鎖骨位下面 我帶係鎖骨上面

睇你點定義手工

FA真係麻麻,我自己有條FA上金,有少少後悔買左 因為FA話係用950銀整,所以氧化既色我覺得麻麻,同埋條毛d紋真係好生硬下 所以希望下年去日本可以買過條哥羅毛

手工吉原真係好好
FA 係當潮物玩
哥羅真係唔抵玩

短幾多?
或者可以學我咁做大手術

出去買條長少少嘅銀鏈啦,用返個扣咪得囉
今日有花生食

今日有花生食

我果粒又花又氧化
要幫佢刷牙

短幾多?
或者可以學我咁做大手術

條鏈係Ls本店買 唔想唔用
今日有花生食

我果粒又花又氧化
要幫佢刷牙

仲有綠色牙屎

短幾多?
或者可以學我咁做大手術

條鏈係Ls本店買 唔想唔用

唔怕為左豉油買隻雞既
咪加多隻細鷹打側帶
新手留名學野
今年年頭第一次排既收獲

好想下次換埋條鏈佢
今年年頭第一次排既收獲

好想下次換埋條鏈佢

兩個人排?
我早幾年排,唔畀我買兩樣
今年年頭第一次排既收獲

好想下次換埋條鏈佢

巴打幾號上去?好驚曬時間排到上去,無曬xl毛
打錯左
排左兩次
第1次6x號
第2次25號
不過聽講有人上去,可以一次買幾樣銀
可能個男人果日心情靚
打錯左
排左兩次
第1次6x號
第2次25號
可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛
但係吊墜就唔可以買兩個
打錯左
排左兩次
第1次6x號
第2次25號
可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛
但係吊墜就唔可以買兩個

去過幾次 姨姨幾乎你想要都比買1件大1件細
Goro女試過 一XL一心金一鍊一銀包一巾著
打錯左
排左兩次
第1次6x號
第2次25號
可能個男人果日心情靚

我果時去買一鍊加一毛
但係吊墜就唔可以買兩個

去過幾次 姨姨幾乎你想要都比買1件大1件細
Goro女試過 一XL一心金一鍊一銀包一巾著

依家一銀制水,上次上想加條鍊都next time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞