有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike

吉原同鷲見真係襯咩?

想襯條大羽係中間咋

鷲見同吉原嘅毛雕法差太遠,唔多襯
要中間加條大嘅一係吉原嘅LL一你Hozho

吉原啲毛風格好獨特 同印第安係兩個玩法 返唔到轉頭

想襯條大羽係中間咋

Ching咁有冇推介加咩好?

Ching咁有冇推介加咩好?

個人感覺 你嗰兩條毛加隻鷹好似夾啲 不過要再加多條毛
Hb 隻head eagle ring 點睇 ? 我見相就靚 但係d 人戴上手又好似好細隻咁
有條HB鷹扣鏈

不過又無咩HB嘅毛係啱心水

有咩毛同HB會夾

我覺得如果淨係鷹扣就咩毛都冇乜問題
其實fa嘅950養岀來好怪
925靚d

其實我覺得FA條爪毛仲怪
其實fa嘅950養岀來好怪
925靚d

其實我覺得FA條爪毛仲怪

爪係柒到on9 雞腳咁
Hb d鷹咁細隻可以點襯?
同埋除左日本外邊度買珠同皮繩好
淘寶好多間唔知邊間信得過

後面無紋都算 仲要係銀?
得d鷲見毛仔 想買條大毛襯下 hozho幾好睇 但係會唔會襯落好怪

買返鷲見

心入面有小小hozho>鷲見

帶hozho嘅路過
買咗淘寶貨真係唔係好掂 都係玩番hozho或者legend算,起碼自己afford 到先
我有tk大鷹放 有無我有興趣
平價岀
我有tk大鷹放 有無有興趣
平價岀
毛來講HB我麻麻, 冇鷹咁正
毛來講HB我麻麻, 冇鷹咁正

鷹真係好正
之前賣完鷲見先金L
結果又入番條先金XL
抵玩價$4400,用黎做鎖匙扣都抵

之前賣完鷲見先金L
結果又入番條先金XL

抵就抵,不過個造型我就麻麻
之前賣完鷲見先金L
結果又入番條先金XL

想問一下 ,鷲見先金 L XL ,分別大約幾錢?謝謝

後面無紋都算 仲要係銀?
得d鷲見毛仔 想買條大毛襯下 hozho幾好睇 但係會唔會襯落好怪

買返鷲見

帶hozho嘅路過

Hozho襯鷲見係咪好怪

帶hozho嘅路過

Hozho襯鷲見係咪好怪

唔係幾襯,我之前都諗住hozho襯first arrows
之前賣完鷲見先金L
結果又入番條先金XL

官網價L六萬八XL七萬五
之前賣完鷲見先金L
結果又入番條先金XL

咁 legend 條先金都幾貴下

Legend果條係特登幫dress code做
吉原自己都冇做開先金,梗貴

Legend果條係特登幫dress code做
吉原自己都冇做開先金,梗貴

不過堅係靚!
Legend 素羽原來咁貴
新手想入兩條hb毛玩下 一條先金一條鷹爪
想問係咪直接上hb官網買直送到hk?一鏈兩條毛大約幾錢到 預算4000左右玩唔玩到
因為朋友有玩hb ,其他牌子剩係識goro's,不過太貴太難買唔考慮 , 毛黎講hb掂唔掂定有更好選擇 , 巴打們有無咩建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞