有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
我都諗住撈亂黎帶,8月係鷲見官網訂左條細角,但等到而家都未有消息 出年年頭去東京買條goro毛,就搭埋一齊

想問下鷲見官網寄到hk定係要自己搵代運

EMS到港

但好後悔係官網訂 唔知幾時先俾到我,而家咩消息都無,何況細角真係搵香港代理買好過 仲快

點金細角食炒都唔貴啦,應該$24-2600有交易。你上鷲見網訂無記錯要22xxx羊?

官網見唔到有點金細角
有買lone ones同bwl,但都係戒指耳環,窮撚冇錢買

我都想買lones one
有個bell已經好滿足
暫時睇左first arrow 想入戒指 walk in 入到去會唔會齊size
定要再訂?

箭介?
入左呢兩條毛,而家諗緊點配好
有冇好提議

皮繩

目測似m風切加s金毛
巴打重手,如果係18k夾埋應該過萬

呢個size襯皮繩可能有d細
我覺得配幼鍊好睇d

萬鬆d啦
揀左好耐啦
係10k金毛 S 加 點金風切 L
唔係呀
主要係唔太鍾意鏈,鍾意皮繩多
應該會買goro's
但珠又係另一個問題
有冇話去邊買好
thanks ching advices

又會同佢一模一樣嘅啲相?

有個bell已經好滿足

我都想買 但覺得好貴,諗住買fate co.羽毛帶下先

有個bell已經好滿足

V記個limited bell其實幾抵,但嗰時錯過左
我都諗住撈亂黎帶,8月係鷲見官網訂左條細角,但等到而家都未有消息 出年年頭去東京買條goro毛,就搭埋一齊

EMS到港

但好後悔係官網訂 唔知幾時先俾到我,而家咩消息都無,何況細角真係搵香港代理買好過 仲快

點金細角食炒都唔貴啦,應該$24-2600有交易。你上鷲見網訂無記錯要22xxx羊?

官網見唔到有點金細角

Email問,依家唔知得唔得,分分鍾太多Email唔覆你。

等半年唔出奇,email多數唔覆,可能專心整佢d全金items
留名

有個bell已經好滿足

V記個limited bell其實幾抵,但嗰時錯過左

想買鐘但好貴

EMS到港

官網見唔到有點金細角

等半年唔出奇,email多數唔覆,可能專心整佢d全金items

冇錯
佢吓吓都整全金搵錢
好心佢整d平民野啦

EMS到港

官網見唔到有點金細角

冇錯
佢吓吓都整全金搵錢
好心佢整d平民野啦

其實我有啲R頭點解鷲見喺香港咁hit

EMS到港

官網見唔到有點金細角

冇錯
佢吓吓都整全金搵錢
好心佢整d平民野啦

其實我有啲R頭點解鷲見喺香港咁hit

Goros太離地
鷲見style最似Goros,
FA手工又差d
Legend/LS等等又唔同口味

最緊要係鷲見有得炒 搞到好似罕有d咁
legend 既話dress code現貨多唔多款?價錢上素羽around幾錢左右
新手最平一條毛加鹿皮連珠要幾錢?
legend 既話dress code現貨多唔多款?價錢上素羽around幾錢左右

Dress code應該係全世界最齊款
吉原自己間舖都冇咁齊

價錢未折大約Yen價十算前後
Vip有88折
想問下af定ken手工好d 新手想試買一條
我之前玩鷲見太郎~
不過最近轉玩HB
大家一齊分享下!

樓豬呢條咩牌子幾錢?

Horizon Blue
隻鷹七萬yen左右
粒石可大可少
你揀粒lander blue的話隨時夠買幾隻鷹

可以去邊買?
我之前玩鷲見太郎~
不過最近轉玩HB
大家一齊分享下!

樓豬呢條咩牌子幾錢?

Horizon Blue
隻鷹七萬yen左右
粒石可大可少
你揀粒lander blue的話隨時夠買幾隻鷹

可以去邊買?

冇記錯
一係代購
一係自己訂

睇你點定義手工
如果你係要求工整,FA會好過Ken
但係FA既感覺好硬,冇ken果種靈動

睇你點定義手工

建唔建議新手買依條

睇你點定義手工

建唔建議新手買依條

如果budget唔夠玩金,呢條或者素銀爪毛都係唔錯選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞