有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
得隻fa 手鈪,遲d 先補圖
有冇爸打分享下你地平時搵咩衫襯

箭鈪 ?
btw 行行下街
條鹿皮繩無啦啦斷左

使唔使3千?

因為現貨黎 如果訂相信會平d
不過等唔切
唯有敗家d

邊到有現貨

我有一條放緊

幾長?放幾錢

邊到有現貨

我有一條放緊

幾長?放幾錢

可惜係左毛 唔係我都有興趣

長財 fa唐草 菊地set
期待羽毛黑化效果

Budget 有限,只可以玩Hozho 但幾鍾意佢D毛

邊到有現貨

我有一條放緊

幾長?放幾錢

最大嗰隻size,8cm,長過Goro's XL
Lin登巴打要就千四,送埋條白鹿皮繩同幾粒紅珠

千零蚊咁既質素抵到爛啦

千零蚊咁既質素抵到爛啦

想問下巴打意見,如果想入多條毛係咪要相反方向 想入多條細ge冇咩齋

千零蚊咁既質素抵到爛啦

想問下巴打意見,如果想入多條毛係咪要相反方向 想入多條細ge冇咩齋

我自己鐘意大搭細,但係見好多人左搭右

千零蚊咁既質素抵到爛啦

我自己鐘意大搭細,但係見好多人左搭右

Thx 搵日去睇睇,襯下先

FB group放啦
有單齊盒就好d

咩group?
無單有火柴有袋有紙袋

巴打 咩FB Group阿
日本果啲二手鋪又會唔會收?

自己去FB search下啦
買取店收價平到儍

中古Legend加大毛,有冇巴打啱?
Lin登仔要既我送多條白色鹿皮繩加幾粒紅珠銀珠

我有興趣

中古Legend加大毛,有冇巴打啱?
Lin登仔要既我送多條白色鹿皮繩加幾粒紅珠銀珠

我有興趣

放$1400,啱嘅add我telegram diukuilomo

因為現貨黎 如果訂相信會平d
不過等唔切
唯有敗家d

邊到有現貨

我有一條放緊

放幾錢巴打

邊到有現貨

我有一條放緊

放幾錢巴打

追post見到了
近排想買羽介但係手指粗驚唔岩唔敢上網買
有冇邊有得試上手
近排想買羽介但係手指粗驚唔岩唔敢上網買
有冇邊有得試上手

上T5 買fa既毛戒應該有得試
http://www.flash-back.biz/products/detail.php?product_id=9828
想買依條,個網有冇得SHIP去香港,
點樣先可以用76800YEN買
http://www.flash-back.biz/products/detail.php?product_id=9828

Flash back好似有海外
另外76800只係免稅價黎

Flash back好似海外

點樣買先有 TAX FREE???

拎住外國人passport去北海道本店買
如果佢間舖有tax free的話就有

P.s. 細舗好多時冇

你海外買唔會有喇
如果間野有實體店又有做退稅咪飛去日本買先有得免稅囉
邊個網買KEN KIKUCHI有WORLD SHIP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞