有冇巴打有玩開銀器?Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
我想問下買左條鏈番黎 發覺太短 除左換左佢之外可點搞??

短幾多?
差5cm以下的話配埋輪加扣就應該啱啱好
或者可以學我咁做大手術
巴打們想同下係咪唔應該分別係幾間舖砌一條出黎?
因為我見到鷲見有皮繩加輪一set買 ,但毛想係ken 買
巴打們想同下係咪唔應該分別係幾間舖砌一條出黎?
因為我見到鷲見有皮繩加輪一set買 ,但毛想係ken 買

無話應唔應該
有好多人都混合玩
各位ching 對legend 有咩睇法
已經諗住買佢ge 金毛

我自己好鐘意
吉原用非印第安既技法黎做印第安既題材
唔正宗,但係效果好好
我有d覺得好多牌子係行緊高橋條路再fine tune
但係吉原就直頭再行前一步

吉原直
D唐草
又係好癲

D唐草好正,有隻吉原既手鐲
我想問下買左條鏈番黎 發覺太短 除左換左佢之外可點搞??

短幾多?
差5cm以下的話配埋輪加扣就應該啱啱好
或者可以學我咁做大手術

好好手工
睇嚟師兄你好多貨喎

窮撚tk點金爪羽
[quote]求教
新手1名
筆直3k-4k (最多5k)
想玩想玩皮多過鏈
想玩條羽毛
但完全唔識點玩法 (點配)
有冇巴打教下我

可以玩素銀/點金羽
之後加紅珠~

除左goro's
如果玩素羽
FA某幾款都好正

[/quote
]
thanks ching! 已入
入左呢兩條毛,而家諗緊點配好
有冇好提議

有冇好提議

皮繩
我都諗住撈亂黎帶,8月係鷲見官網訂左條細角,但等到而家都未有消息 出年年頭去東京買條goro毛,就搭埋一齊
我都諗住撈亂黎帶,8月係鷲見官網訂左條細角,但等到而家都未有消息 出年年頭去東京買條goro毛,就搭埋一齊

想問下鷲見官網寄到hk定係要自己搵代運

Legend 鏈+ FA毛
訂左條 Fate Co 手鏈,聖誕前到

EMS到港
有冇好提議

皮繩

目測似m風切加s金毛
巴打重手,如果係18k夾埋應該過萬

呢個size襯皮繩可能有d細
我覺得配幼鍊好睇d
有冇好提議

皮繩

目測似m風切加s金毛

我覺得配幼鍊好睇d

萬鬆d啦
揀左好耐啦
係10k金毛 加 點金風切
唔係呀
主要係唔太鍾意鏈,鍾意皮繩多
應該會買goro's
但珠又係另一個問題
有冇話去邊買好
thanks ching advices

EMS到港

但好後悔係官網訂 唔知幾時先俾到我,而家咩消息都無,何況細角真係搵香港代理買好過 仲快
有冇好提議

皮繩

目測似m風切加s金毛

我覺得配幼鍊好睇d

萬鬆d啦
揀左好耐啦
係10k金毛 S 加 點金風切 L
唔係呀
應該會買goro's
但珠又係另一個問題
有冇話去邊買好
開心share下舊野

好靚
有冇好提議

皮繩

目測似m風切加s金毛

我覺得配幼鍊好睇d

萬鬆d啦
揀左好耐啦
係10k金毛 S 加 點金風切 L
唔係呀
應該會買goro's
但珠又係另一個問題
有冇話去邊買好

銀珠我幫襯美藝華
大南街皮舖有白芯珠賣

DC食水幾深
不過鬼叫佢tum得掂吉原同佢做crossover
貴都要畀

個blue topaz圈好正
我去本店都買唔到
女將一味叫我order

EMS到港

但好後悔係官網訂 唔知幾時先俾到我,而家咩消息都無,何況細角真係搵香港代理買好過 仲快

新手想買條毛同鏈起手 between代理會唔會無咩素羽?

個blue topaz圈好正
我去本店都買唔到
女將一味叫我order

Dresscode 買
但好後悔係官網訂 唔知幾時先俾到我,而家咩消息都無,何況細角真係搵香港代理買好過 仲快[/quote]
新手想買條毛同鏈起手 between代理會唔會無咩素羽?[/quote]

買毛就要排隊喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞