[暗瘡] 我真係唔想再生暗瘡

556 回覆
247 Like 7 Dislike
有冇巴打知D火山洞同印點搞

有錢打激光 冇錢遮住自己對眼
絲打,我都係爛面撚,所以好明白你感受
但我都建議你真係搵個皮膚科專科睇下,好大機會要食A酸
我覺得額頭瘋狂爆瘡就係爛面嘅先兆,處理得唔好好快會成塊面都係

我睇過好多醫生,中西醫都有,抗生素都食過
但始終都係根治唔到,上網睇又驚A酸太大副作用唔敢試
但之後有一排爛得勁厲害,唔開心到晚晚喊
所以決定把心一橫食A酸,仲要秋冬天先開始

睇醫生果陣窗話我塊面已經爛左7成
我宜家食唔夠3個月,但已經幾乎冇生過暗瘡,有一兩粒都係連續通左兩三晚頂先生
以前啲紅瘡瘡都消左
但正正因為太遲食,所以有好多印,都煩緊應該點搞好

絲打加油呀,暗瘡真係好困擾,令人冇哂自信
所以一定要好好正視,睇醫生解決,會好翻㗎,加油

[size=1]btw多謝男朋友係我爛面到鏡都唔敢照果陣,仲願意愛我支持我[/size=1]
有無食緊a酸既巴絲
食左
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞
無咩瘡但有印同凹凸洞,係去做激光定睇左皮膚科醫生先?
有冇巴打知D火山洞同印點搞

有錢打激光 冇錢遮住自己對眼

Btw好似係shadowverse post見過巴打你

[member]我宜家睇緊呀,醫生係好細心,但真係好拿貴,預3500一個月啦
診金同藥費唔平,但開洗面同藥膏都唔會另外收錢
仆街加密fail
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

印會褪 除非好深 比多少少時間 凹凸洞我就唔知

[member]我宜家睇緊呀,醫生係好細心,但真係好拿貴,預3500一個月啦

真係幾貴

3千5咁撚貴?咁我會介紹你去中環姓黃果個
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

可以試海藻矽針 無激光咁傷皮膚
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

有無諗過激光 但唔知邊度好同平

我睇緊個間1200蚊
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

冇 睇多一兩年褪左d印先 反正唔急
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

你啲皮膚有無滑左 食完滑左好多
係成熟表現 我到而家20歲生得過3粒暗倉 青春豆都味見過 利申男

出番去啦咁
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

有 滑到仆街 摸左咁多年凹凹凸凸依家好似唔係摸緊自己塊面咁
有無食緊a酸既巴絲
食左2個月多無晒

但啲印點搞

有 滑到仆街 摸左咁多年凹凹凸凸依家好似唔係摸緊自己塊面咁

本身食到甩皮 食食下好撚滑

真係幾貴

係呀,我都係睇隔離登推介
雖然好貴但睇得好我都覺得值得,窮學生唯有打多幾份工幫補下
我覺得最緊要搵到個啱自己嘅醫生,唔係貴/平就一定好/不好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞