[暗瘡] 我真係唔想再生暗瘡

556 回覆
247 Like 7 Dislike
勤d用洗臉奶洗臉,我就早一次晚一次 成個中學都無咩暗瘡
暗瘡印點搞
真心答你 避孕藥

我無食但用過a酸 甩皮甩到落雪咁
塊皮用水洗都痛到仆街
都係反反覆覆
食避孕藥食番好
但三年未停藥 唔敢停

我曾經生到喊住訓又喊住醒
衣家會比人讚皮膚好

好傷喎
另一半之前又係食避孕藥,之後我地想生b就停藥點知一停藥經期亂咗年幾,嗰陣調理身體搞咗好耐。
中藥試過好有恆心食半年
都係廢既 仲要食到個人好虛
西藥食完 係食既時候好乾 但效果唔錯
既然都係要燒錢 我寧願燒係西醫度
暗瘡印點搞

如果冇再出新瘡 可以用laser
生暗瘡好煩 有印仲煩呀
利申 爛面
西醫啦on9 中你老母醫咩 垃撚圾
西醫啦on9 中你老母醫咩 垃撚圾

生左咁多年唔睇醫生 係到呻 怨得邊個
食野要清淡,除左水,乜野飲品都戒晒佢,平時做下運動,洗面要勤力d ,唔好夜瞓,咁就醫生都唔駛睇都會好

利申:過來人
睇左中醫一個月都覺得效果唔大
宜家仲叫我針灸
試下戒凍飲,睇一排中醫,好有用
利申 過來人
食左避孕丸之後冇再爆 一停就出事 係咁爆
A酸係咪一定要醫生處方 以前睇過個好貴但好有用 有無得平d買a酸食
講真 如果你真係的起心肝想解決左佢
除左a酸真係唔洗諗其他

早訓、戒煎炸、做運動、戒蛋戒奶、facial、暗瘡膏、清水洗面等等乜撚都假
你而家食身體出左問題,食藥先係最治本既方法
上面果d真係留返食完藥醫好晒先慢慢諗

你上網睇其他人一定有人話a酸副作用點點點,食好耐都唔斷尾點點點
但既然有個方法去解決,點解唔試下呢?

我都係過來人
曾經成塊面除左隻眼冇一忽冇瘡
亦食過a酸之後複發
不過最後都係靠a酸解決困擾左6年既暗瘡
而家經常夜訓食煎炸都係生一粒瘡仔 不過無傷大雅
A酸係咪一定要醫生處方 以前睇過個好貴但好有用 有無得平d買a酸食

我果陣食過大約20-25一日,唔知算唔算貴? 可tg推薦個醫生俾你
tg: hb1025
lm
每日做運動出大汗>沖涼洗臉>渣cream 遲早會好
比多少少錢睇啲真係有料嘅中醫啦 街邊個啲通常都麻麻地質素好參差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞