城大O camp點解會勁蝕30萬?學生驚要填氹

838 回覆
425 Like 6 Dislike
點解會俾啲老鬼臨時自己入camp咁搞笑

繼續討論
會長依家比人當狗咁撚

唔比人屌就撞鬼囉,搞個ocamp三十幾萬損失

無計,比人召喚出黎
蝕錢大家都唔希望,但係有佢原因... 再重申 我地無食夾棍

有人會爬入黎 點擋到
其實一個三四百人既活動要洗成五十萬,真係世界奇聞

出去睇下個世界有幾大先啦
人唔笑 狗都吠

我出黎撈左咁多年,乜柒活動未搞過?酒店宴會都搞過幾場啦,你大鳩我?

其實五十萬,真係夠擺酒!

我前兩年擺五十圍,係五星級酒店食貴menu都係洗左六十幾萬,上邊條垃圾話咩睇下世界幾大真係笑撚死我
係咪可以理解做
一邊屌緊支那同港共報大數cap水同賬目模糊,
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

睇住盤數係後面作故仔
你同大公文匯又有咩分別

人唔笑 狗都吠

我出黎撈左咁多年,乜柒活動未搞過?酒店宴會都搞過幾場啦,你大鳩我?

宜家人地講緊三日兩夜啊
唔係你一個幾粒鐘既活動啊

利申 上至幾日幾夜用過千萬 下至幾粒鐘用二十幾萬既活動都掂過

淘寶50人仔一個

用淘寶果d裝水... 師兄,我唔驚呀,但係一直新生中毒,果到唔止4000

痴線,又唔係飲用水,你啲水過濾定煲過?
用下腦啦,除非你買紅A,其他全撚部都係大陸野黎架啦

就係紅A呀

大佬,個活動有筆直架,用紅A
不如洗水液用loccitane,camp tee用Nike dry fit呀?

又唔係用一次,一年同一個水桶要用幾十次,用淘寶野下年咪又要再買過

咪話你採購出事囉
洗錢唔評估下洗唔洗用靚野 咩都話用豪d就好咩
咁舊時d水桶係咩牌?唔會爛?

就係用cheap野,跟住就爛晒,所以今年先再補番
會長依家比人當狗咁撚

無計,比人召喚出黎

你留返同個官講啦!

我會呀,如果真係有需要
學埋政府啲衰野
玩超支

有人會爬入黎 點擋到

有冇咁撚飢渴
有冇得嚴打老鬼同拖數狗
會長依家比人當狗咁撚

無計,比人召喚出黎

召喚你都係想件事清楚D
好過大家都無基礎咁鳩噏姐

其實個紅A我又唔覺得真係有咩好拗
只係佢水桶個initial cost寫咗落去姐
真正關鍵係佢個life expectancy喎

反而班垃圾老鬼就

繼續討論

堂堂大學生竟然一份I&E 都要用中文
好撚柒

有人會爬入黎 點擋到

班老鬼係會當屈蛇係應份
比campsite周到要罰錢,保守計至少10k,再追收同校其他soc係該camp罰款
係好和味

屈蛇左至少好幾年啦

有人會爬入黎 點擋到

有冇咁撚飢渴

果陣我唔在場,但聽番黎我都呆撚左,仲要比人周到,又罰錢

繼續討論

堂堂大學生竟然一份I&E 都要用中文
好撚柒

好多城大學生會文件都係用中文
係咪可以理解做
一邊屌緊支那同港共報大數cap水同賬目模糊,
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

睇住盤數係後面作故仔
你同大公文匯又有咩分別

好多做accounting 既人都係對住d 數字諗個故仔出黎講通曬所有野

又玩壞左set四大天王?

有人會爬入黎 點擋到

拉撚左佢地啦,ON99咁
會長依家比人當狗咁撚

無計,比人召喚出黎

召喚你都係想件事清楚D
好過大家都無基礎咁鳩噏姐

其實個紅A我又唔覺得真係有咩好拗
只係佢水桶個initial cost寫咗落去姐
真正關鍵係佢個life expectancy喎

反而班垃圾老鬼就

水桶呢樣野4000蚊,但問題所在係應該收嘅錢少在,所以收支唔平衡

人唔笑 狗都吠

宜家人地講緊三日兩夜啊
唔係你一個幾粒鐘既活動啊

利申 上至幾日幾夜用過千萬 下至幾粒鐘用二十幾萬既活動都掂過

嘩咁撚巴閉,即係好清楚價啦,咁一開始報筆直又會報到under budget咁搞笑?
家下工程呀?跟評估追通脹呀?

利申: 一千萬唔夠我條team半個鐘既turnover,唔洗同我講呢啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞