城大O camp點解會勁蝕30萬?學生驚要填氹

838 回覆
425 Like 6 Dislike
三流學校係咁 唔洗意外
MK仔享樂溝囡囡
要毒撚一齊埋單

Mk ocamp 亂報數
Mk school
起身
樓豬開呢個post有咩居心

證明城大迎新營有良心,比高價錢一流質素,但只係收學生少少錢
學生會購買18個水桶作為遊戲物資,費用達4050港元

我城買既水桶係末日都唔會爛既水桶,made in 美國先進一流lab,

而個費用好合理
你以為咁就拆散到我地我城人咩 憨鳩!
大家跟我一齊嗌
蝕錢?怕乜撚
YaYaYaYa
Wooooooooooooooo連城一線
你以為咁就拆散到我地我城人咩 憨鳩!
大家跟我一齊嗌
蝕錢?怕乜撚
YaYaYaYa
Wooooooooooooooo連城一線

Fuck you

woooooooooooooooooo連唔到線
怎樣的學校,

怎樣的學生。
怎樣的學校,

怎樣的學生。

又話退出
屌你la 淡出=slowly, gradually fade out

On9 with no English capability
屌你la 淡出=slowly, gradually fade out

On9 with no English capability

唔slow la. 俾你條垃圾,2秒都嫌多啦
active 老鬼 組爸媽 十個有九個都係mk
怎樣的學校,

怎樣的學生。

Banter, the saviour of CUHK
係時候搵 撚樣強 上嚟解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞