城大O camp點解會勁蝕30萬?學生驚要填氹

838 回覆
425 Like 6 Dislike
無search市價不過我諗市價唔洗238掛
採購個到可以做好D

但我岩岩好快咁google左網上面做批發嘅就係開緊$238,我地已經係向小店買,平過$238

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

用淘寶果d裝水... 師兄,我唔驚呀,但係一直新生中毒,果到唔止4000

痴線,又唔係飲用水,你啲水過濾定煲過?
用下腦啦,除非你買紅A,其他全撚部都係大陸野黎架啦

就係紅A呀
係咪可以理解做
一邊屌緊支那同港共報大數cap水同賬目模糊,
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

無報大數,所有野眼碼實價,有單有據

如果你搵自己啲親戚,朋友開單,都要伸報,無伸報等坐監啦!

無做報價就咁eshop禁就抵撚死啦
明明大房最做到野就係受薪請返嚟既員工
其實一個三四百人既活動要洗成五十萬,真係世界奇聞
咁拖數果班點處理呀?
佢地就收晒D新生錢,但就拎晒D錢黎買CONDOM爆房食女
點解未比錢仲比佢地入CAMP參加咁ON9呀?
無search市價不過我諗市價唔洗238掛
採購個到可以做好D

但我岩岩好快咁google左網上面做批發嘅就係開緊$238,我地已經係向小店買,平過$238

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

用淘寶果d裝水... 師兄,我唔驚呀,但係一直新生中毒,果到唔止4000

就係紅A呀

大佬,個活動有筆直架,用紅A
不如洗水液用loccitane,camp tee用Nike dry fit呀?
會長加油

出去睇下個世界有幾大先啦
人唔笑 狗都吠
撚樣強認真覆無人理

真名上連登
會長加油
巴打加油

出去睇下個世界有幾大先啦
人唔笑 狗都吠

我出黎撈左咁多年,乜柒活動未搞過?酒店宴會都搞過幾場啦,你大鳩我?
話就話啲桶呀同其他道具真係呢個價
無人打虎頭呀穿櫃桶底嗰啲

但點解佢地啲programme一定要用呢啲道具?
如果話個programme一定要用呢啲道具嘅, 點解唔搞其他programme代替?
個活動家陣幾百人咋喎, 唔好話成間大學, 俾盡咪一年freshmen嘅1x%

水桶呢樣野唔止大o用,其實有幾十個ocamp都會用,佢地都係問學生會借,就算學生會大o唔玩水,其他要玩我唔可以行權干預...

其他soc還其他soc, su唔買人地自己唔識買?
人地自己soc用自己買係自己事
用其他同學既會費去貼部份soc合理咩
講到d soc用槍指撚住班搞手買咁

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

就係紅A呀

不如洗水液用loccitane,camp tee用Nike dry fit呀?

又唔係用一次,一年同一個水桶要用幾十次,用淘寶野下年咪又要再買過
話就話啲桶呀同其他道具真係呢個價
無人打虎頭呀穿櫃桶底嗰啲

但點解佢地啲programme一定要用呢啲道具?
如果話個programme一定要用呢啲道具嘅, 點解唔搞其他programme代替?
個活動家陣幾百人咋喎, 唔好話成間大學, 俾盡咪一年freshmen嘅1x%

水桶呢樣野唔止大o用,其實有幾十個ocamp都會用,佢地都係問學生會借,就算學生會大o唔玩水,其他要玩我唔可以行權干預...

其他soc還其他soc, su唔買人地自己唔識買?
人地自己soc用自己買係自己事
用其他同學既會費去貼部份soc合理咩
講到d soc用槍指撚住班搞手買咁

其他soc嘅錢都係由學生會批落去,除左興趣學會
會長依家比人當狗咁撚

唔比人屌就撞鬼囉,搞個ocamp三十幾萬損失

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

就係紅A呀

又唔係用一次,一年同一個水桶要用幾十次,用淘寶野下年咪又要再買過

你真係唔知咩叫筆直
第時公司俾二千你買printer,你試下一皮野買部影印機返黎話功能多啲又耐用啲呀?

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

就係紅A呀

咪話你採購出事囉
洗錢唔評估下洗唔洗用靚野 咩都話用豪d就好咩
咁舊時d水桶係咩牌?唔會爛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞