城大O camp點解會勁蝕30萬?學生驚要填氹

838 回覆
425 Like 6 Dislike
走數追唔返架啦,城大老鬼有返咁上下質素
利申:唔關事既花生老鬼
係咪可以理解做
一邊屌緊支那同港共報大數cap水同賬目模糊,
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救
無search市價不過我諗市價唔洗238掛
採購個到可以做好D

水筒係大到放得落成個人個d啵
唔係平時屋企會有嘅size

高57.5 cm姐
講到咁誇張, 我無去雜貨鋪比較啦
就咁聽係貴
採購個到可以做好D

但我岩岩好快咁google左網上面做批發嘅就係開緊$238,我地已經係向小店買,平過$238

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

用淘寶果d裝水... 師兄,我唔驚呀,但係一直新生中毒,果到唔止4000
係咪可以理解做
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

無報大數,所有野眼碼實價,有單有據
組爸都要俾錢係咪行規嚟

唔係行規,係白紙黑字嘅規矩

上連登上到實名
會長你好
採購個到可以做好D

高57.5 cm姐
就咁聽係貴

個個一睇到水桶就覺得好平,但又高容量又大嘅就幾舊水走唔甩
樣樣開公數 仲唔駛盡佢咩
採購個到可以做好D

高57.5 cm姐
就咁聽係貴

好快有人問點解要玩水
話就話啲桶呀同其他道具真係呢個價
無人打虎頭呀穿櫃桶底嗰啲

但點解佢地啲programme一定要用呢啲道具?
如果話個programme一定要用呢啲道具嘅, 點解唔搞其他programme代替?
個活動家陣幾百人咋喎, 唔好話成間大學, 俾盡咪一年freshmen嘅1x%
採購個到可以做好D

高57.5 cm姐
就咁聽係貴

好快有人問點解要玩水

玩水都唔會冚世界ocamp都玩到咁豪啦, 仲要唔知係咪用完即棄
係咪可以理解做
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

無報大數,所有野眼碼實價,有單有據

咁尖咀冇舖頭名果啲tax free電器舖都係有單有據嘅
係咪可以理解做
一邊自己做緊同一樣野?
咁同支那有撚分別?
屌啦星真係無得救

校園不嬲都係社會縮影,城大尤甚
早幾年損失左十幾萬野都無事無人負責
話就話啲桶呀同其他道具真係呢個價
無人打虎頭呀穿櫃桶底嗰啲

但點解佢地啲programme一定要用呢啲道具?
如果話個programme一定要用呢啲道具嘅, 點解唔搞其他programme代替?
個活動家陣幾百人咋喎, 唔好話成間大學, 俾盡咪一年freshmen嘅1x%

水桶呢樣野唔止大o用,其實有幾十個ocamp都會用,佢地都係問學生會借,就算學生會大o唔玩水,其他要玩我唔可以行權干預...
會長連登扮死狗
喺secret 就tag晒人開人波
採購個到可以做好D

高57.5 cm姐
就咁聽係貴

好快有人問點解要玩水

唔係fa 好多o camp都玩水咖啦
採購個到可以做好D

高57.5 cm姐
就咁聽係貴

好快有人問點解要玩水

玩水都唔會冚世界ocamp都玩到咁豪啦, 仲要唔知係咪用完即棄

每年都會用架,今次買係因為舊嘅爛左,順便補貨
採購個到可以做好D

但我岩岩好快咁google左網上面做批發嘅就係開緊$238,我地已經係向小店買,平過$238

上面有圖有真相

淘寶50人仔一個

用淘寶果d裝水... 師兄,我唔驚呀,但係一直新生中毒,果到唔止4000

痴線,又唔係飲用水,你啲水過濾定煲過?
用下腦啦,除非你買紅A,其他全撚部都係大陸野黎架啦
會長連登扮死狗
喺secret 就tag晒人開人波

我無開波呀 問下野咋嘛師兄
學生哥都要貪污! 有無人報ICAC? 此風不可長 我肯定佢地係淘寶訂物資,再自己cap 水 !查撚到,班大學生有排坐,書都唔撚使讀

其實好多學生會都有規定要有單先有得claim 錢

隨便報 真係無做過唔怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞