呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
屌佢老味 琴晚仲哂我幾粒鐘係其他po同人拗
今日搞到777同一哥都開口你條仆街同我講唔玩?
真係抵你俾人性侵犯

其實讀多d社會case
就會知道大部分人比人性侵都冇勇氣即刻講
睇多d新聞讀多d書真係好重要

無錯 就係因為咁先會有#me too 呢個campaign
連登仔除左女人係雞 仲有咩知識?

你最有知識, 教練唔出黎澄清=身有屎
講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

你係咪食撚懵左呀 咁點解而家唔繼續比料警犬呀

咁點解教練唔澄清

冇啦啦出來澄清真係比人點哂相 再者條女又冇指名道姓 無啦啦行出來博比人話此地無銀?

班婦團思維係你反駁就係身有屎
你唔出聲都係身有屎

只限男事主
女事主例如葉希臨, 就算澄唔澄清班女權撚都會即刻縮返入老母西果度
因為大家女人無得老屈
其實個教練冇做既 仲唔開記招

普通人開咩記招

開記招要攞牌
現在個教練一搵律師,會即刻開記招

你諗下d 3姑6婆
就算澄清都會覺得你有野
尤其香港,你唔靚仔個樣衰d,佢地已經當左你係,係無證據好彩今次先告你唔入,人地好地地一個女仔點會無啦啦屈你
如果真係玩野,有冇得告

佢又冇開名
黑警搵佢佢又唔報案 連浪費警力都告唔入

有條不誠實使用電腦, 萬能key
其實浪費警力都或者得, 事實警方係有即時跟進
宜家係單方面指控,個教練未定罪就俾田徑會除左名,俾學校停左職,公平咩?疑點利益歸於被告呢?

就算告佢唔入d人都淨係會話佢好彩 唔會覺得佢冇做

所有名聲冇晒,幾十年對田徑界既貢獻冇晒。

教練真係流年不利
其實個教練冇做既 仲唔開記招

普通人開咩記招

開記招要攞牌
現在個教練一搵律師,會即刻開記招

你諗下d 3姑6婆
就算澄清都會覺得你有野
尤其香港,你唔靚仔個樣衰d,佢地已經當左你係,係無證據好彩今次先告你唔入,人地好地地一個女仔點會無啦啦屈你

https://youtu.be/orz2HSRgF-Y
當年呢單野人地澄清左d3姑6婆都繼續係媽咪.com屌個男既
玩你老母都唔攞呢啲嘢玩啦,可唔可以尊重下人呀
老實講佢自己都知告唔入,何來證據
攞自己十四歲嘅陰影出嚟講呀
支持LLY
如果到最後告左,又告入左
成個連登一齊炒車都幾爽

利申:唔信條女

我好支持條女報警,上庭指證,爭取公義。
如果真係罪有應得嘅,將佢繩之以法,咁係對成個社會都好。連登炒一次車可以換嚟咁大嘅影響,炒得抵啦

一開頭都支持條女,但警方一揾佢就話不回應,唔合作,自己先岩岩講完話鼓起勇氣講出黎,但宜家警察諗住幫你啦,還你公道啦,又唔報警,成件事好可疑

你蝦女人,人哋唔識處理好驚

其實讀多d社會case
就會知道大部分人比人性侵都冇勇氣即刻講
睇多d新聞讀多d書真係好重要

無錯 就係因為咁先會有#me too 呢個campaign
連登仔除左女人係雞 仲有咩知識?

你最有知識, 教練唔出黎澄清=身有屎
講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁你地夠話唔報警等於屈人啦

姐係無證據下大眾只可以支持女方
唔可以支持另一個可能性?
咁女方永遠贏左個頭勢先,咁公平咩?

依個係傳媒同網絡一陣嘅通病
一黎就審人

我個人都好反對

而家d social media
都唔撚知點解個個好似看破世事
乜都要有意見咁
收皮啦
我就等睇呢個欣然接受校長炒佢既教練係咪比人屈都當冇事發生
比人屈既大可以佢又Facebook post篇文
而家佢好明顯係淆底 完全潛撚哂水啦
連登仔係咪仇女仇到傻撚左

個教練唔出身真係會令人覺得身有屎
不過出左聲應該等於身份曝光

教練已經曝光,話要請律師
支持教練告返佢誹謗(如果真係冇做)

老老豆豆8年前 就算有做你都告我唔入 比我係教練真係可以告返佢轉頭
如果教練被老屈更加要告返佢轉頭 教佢野仲要比佢搞到身敗名裂
收皮啦

仲唔係身有屎, 好人好姐請咩野律師?
清清白白洗咩驚到咁

老老豆豆8年前 就算有做你都告我唔入 比我係教練真係可以告返佢轉頭

認真, 就算真係成碌鳩插入個西度
都有可能入唔到罪
詳情請睇返O.J.Simpson單case

都有可能入唔到罪

O.J.Simpson請d咩級數律師先得架

都有可能入唔到罪

I mean 就算真係性侵左, 都唔一定入罪(99%左右)
所以未正式報警根本唔可以話人係性侵犯
13:23 8婆玲話就算告唔入都於周圍傳播涉事教練個名

呢d人學人講法治

都有可能入唔到罪

I mean 就算真係性侵左, 都唔一定入罪(99%左右)
所以未正式報警根本唔可以話人係性侵犯

呢度係香港, 由上報紙果一刻基本上已經係定左罪
收皮啦

清清白白洗咩驚到咁

搞到咁撚大單 清唔清白都要legal advise啦下話
收皮啦

清清白白洗咩驚到咁

佢當初唔搞人地女人仔就唔洗搞到請律師啦
依d人渣
其實唔係話對條女有乜偏見,但從佢所講,我有呢堆問題:

第一,條女話比人除褲再除底褲再摸私處。我當你當時真係太細個唔識反抗,但當時有乜感覺?係覺得比人侵犯?定覺得冇乜野?途中有冇試過叫唔好?或者對方係咪覺得你打左綠燈先越玩越淫?我唔係假定條女默許人咁做,但你乜都唔講,得幾句真係代表唔到乜喎

第二,個教練非禮完你,你可唔可以正常過生活?有冇唸過同仼何身邊既人講?點解呢件事發生後仲可以同教練正常溝通?對方唔會食過翻尋味再要求咁做,甚至更過份?就算冇,你唔驚會?

第三,當日非禮你,就係除你內褲後摸你之後幫你著翻褲?成件事好奇怪,講真就算變態佬都未必會咁啦,成件事講到冇頭冇尾,人地就硬食你啲指控,咪撚累人啦,係有乜既就講,有做過既幾仆街都扺死既。

睇返篇野

佢有同一個朋友講過依件事
之後同教練疏遠左,不過比人屌唔識飲水思源

我估同教練保持來往係牽涉太多朋輩關係
根本走唔開個圈子

至於摸下就算,其實唔出奇
之前幾單非禮都係咁

雖然好challenge 你咁
但我讚成冇證據告嘅話唔應該入罪

同意,冇得質疑話當時唔出聲,不景係個個圈子入面,好多野根本走唔開個圈子。你睇連19都發功出文,節目係咁話潛規則冇問題就明。

不過現在就唔同,佢自已爆咗光,你冇得唔出來証實
收皮啦

清清白白洗咩驚到咁

依d人渣

你又知佢有做?
收皮啦

清清白白洗咩驚到咁

依d人渣

你又知佢有做?

無做洗咩請律師 攏明身有屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞