呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
連登都唔覺眼有咩人係撐個教練
純粹係奉行緊英美法系既 無罪假定
反而想睇名校secret班on9 仔真係炒車會點兜
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

蘋果個邊有件傻仔話有質疑既人係無道德 應該要返支那
明明支那同條友一樣係有罪推論
根本要返支那係佢先啱

係撚大陸法同普通法分別咩
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

根本要返支那係佢先啱

識撚大陸法同普通法分別咩
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

根本要返支那係佢先啱

咩有件傻仔

D100 成班流口水觀眾直頭講到自己目擊案發現場
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

根本要返支那係佢先啱

咩有件傻仔

D100 成班流口水觀眾直頭講到自己目擊案發現場

個教練係要硬食喱啲輿論,唔係可以點
依家對住嘅係香港頂尖運動健兒+要樣有樣要有身材有身材
仲要多個特首同保安局出嚟抽抽水賺PR
民望又升多一兩點多得香港人
舉證責任係女方到
一日冇實質證據教練一日都係清白喎
咩有質疑就等同於冇道德
咁道德既定義係咩
難道冇證據就話人係疑犯就係有道德?
題外話女事主依加有冇犯任何刑事罪行

無,大9把香港C9行街撞到人再嘈交,報999話比人摸最後都唔告

仲有條女屈人強姦比警察捉左,最後輕判社服
舉證責任係女方到
一日冇實質證據教練一日都係清白喎
咩有質疑就等同於冇道德
咁道德既定義係咩
難道冇證據就話人係疑犯就係有道德?

又唔係嘅,不過既然牽連咁大
警察都要做吓嘢約見一下相關人等

如果有其他受害者出現,意義亦會唔同
萬一只係得L小姐一人,又只係得hearsay,咁只可以煲水咁煲,遲早乾塘
收皮啦
我就等睇呢個欣然接受校長炒佢既教練係咪比人屈都當冇事發生
比人屈既大可以佢又Facebook post篇文
而家佢好明顯係淆底 完全潛撚哂水啦
連登仔係咪仇女仇到傻撚左

個教練唔出身真係會令人覺得身有屎
不過出左聲應該等於身份曝光

教練已經曝光,話要請律師

仲唔係身有屎, 好人好姐請咩野律師?
清清白白洗咩驚到咁

搞到咁撚大單 清唔清白都要legal advise啦下話

佢當初唔搞人地女人仔就唔洗搞到請律師啦
依d人渣

如果係清白應該強調無做過
而唔係左一句擔心講錯野,右一句要請律師

呂麗瑤諗乜我唔知
可能另有內情,譬如勞資糾紛,感情轉淡
又或者斯德哥爾摩症候群發作
又或者怕上到庭會被辯方拎佢D私生活出黎講

反正呢單野兩邊既反應都古古怪怪

而家佢成家人一出街就會俾傳媒圍抽,
有無做過都好講錯一句到時可能因為就係果句監都有得你坐。

好人好姐上法庭自辯都係可以因爲講錯legal point 而收皮。

如果我係教練我無做過都一樣會請

其實我都見過有D老一輩成世人守規距又細膽, 小小事都可以好擔心, 請定又無乜嘢好講
都係個句, 快D同警方合作啦

其實我都見過有D老一輩成世人守規距又細膽, 小小事都可以好擔心, 請定又無乜嘢好講

一請佢預咗要使幾皮搵律師畀意見先

仲未計如果佢係真係身有屎+假設真係有做過而有留底,對方真係咁腹黑儲低咁多年,咁.... 洗定都得
佢Facebook page既like一晚之間多左5000幾個
明哂

無,大9把香港C9行街撞到人再嘈交,報999話比人摸最後都唔告

條女好似冇明顯過係邊個
而家所有野都係堆網上判官自動波做
而且誹謗係民事要個教練自己出錢告

條女咪毒西

教練咪果幾個
先同學校投訴,高層唔想上身唔理真假都會炒人,停工
一查邊個走左就知

教練已經曝光,話要請律師

仲唔係身有屎, 好人好姐請咩野律師?
清清白白洗咩驚到咁

搞到咁撚大單 清唔清白都要legal advise啦下話

佢當初唔搞人地女人仔就唔洗搞到請律師啦
依d人渣

如果係清白應該強調無做過
而唔係左一句擔心講錯野,右一句要請律師

呂麗瑤諗乜我唔知
可能另有內情,譬如勞資糾紛,感情轉淡
又或者斯德哥爾摩症候群發作
又或者怕上到庭會被辯方拎佢D私生活出黎講

反正呢單野兩邊既反應都古古怪怪

而家佢成家人一出街就會俾傳媒圍抽,
有無做過都好講錯一句到時可能因為就係果句監都有得你坐。

好人好姐上法庭自辯都係可以因爲講錯legal point 而收皮。

如果我係教練我無做過都一樣會請

咩叫好人好姐唔洗請律師

講得出呢句說話係智障

請律師保障自己權益都有錯?
咁都可以賴人身有屎

條女好似冇明顯過係邊個
而家所有野都係堆網上判官自動波做
而且誹謗係民事要個教練自己出錢告

條女咪毒西

教練咪果幾個
先同學校投訴,高層唔想上身唔理真假都會炒人,停工
一查邊個走左就知

個教練可唔可以用法律漏洞打甩
假設有做過都好 但係宜家算唔算未審先判 告起上黎有無得打
諗住出黎講幾句野
會可以無事發生咁?
又話唔想再有受害人
我屌
如果係真係有變態教練
我屌你老母
你唔講,佢走去搞多幾個女仔
真係多撚謝晒你
地鐵站都有啦 不要啞忍
仲要同人慶生
你唔覺得好恐怖既咩 比人搞完仲要當人係朋友
EPC班垃圾話請律師等於有做

根據呢班人LOGIC,示威者CALL法律支援實係暴徒

其實黃絲同藍絲只係一個反政府一個對家
質素一樣
屌 班女權撚收收皮啦 唔撚以為自己好撚有道理 女權真正含義同歷史都未搞清楚就出來打飛機間接抹黑女性

係呀 被性侵係會唔夠膽出來 咁你夠膽係fb就唔夠膽同警方合作?我唔撚明啊大佬 依家全世界嘅人都撐住你咁 你真係有咁嘅過去 依家幫你拿公道 你唔去 俾人懷疑係咪好正常呀屌你
諗住出黎講幾句野
會可以無事發生咁?
又話唔想再有受害人
我屌
如果係真係有變態教練
我屌你老母
真係多撚謝晒你
地鐵站都有啦 不要啞忍
仲要同人慶生

我係唔明佢有乜目的 講左出黎又唔係追究 到底係搏乜
屌 班女權撚收收皮啦 唔撚以為自己好撚有道理 女權真正含義同歷史都未搞清楚就出來打飛機間接抹黑女性

係呀 被性侵係會唔夠膽出來 咁你夠膽係fb就唔夠膽同警方合作?我唔撚明啊大佬 依家全世界嘅人都撐住你咁 你真係有咁嘅過去 依家幫你拿公道 你唔去 俾人懷疑係咪好正常呀屌你

agger 宜家變左女方動機不明
諗住出黎講幾句野
會可以無事發生咁?
又話唔想再有受害人
我屌
如果係真係有變態教練
我屌你老母
真係多撚謝晒你
地鐵站都有啦 不要啞忍
仲要同人慶生

我係唔明佢有乜目的 講左出黎又唔係追究 到底係搏乜

婦女組織油水位
廣告

條女係運動界別根本三流,今日炒一炒成班港豬造神

agger 宜家變左女方動機不明

斷估呂小姐都無諗過玩到咁大 連特首都開聲要一哥去查

本身想build up 自己堅強既形象先出post
點知搞到咁大

件事真假就有待觀察
但發展成咁就一定唔係預期之中

唔係漏洞,但係社會輿論真係管唔到

唔係漏洞,但係社會輿論真係管唔到

法律的確係管唔到人的質素
文化基因差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞