呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
強烈建議搞9一開始開教練名條友
人地根本唔係想告人囉
揀正生日公開呢段陳年往事
我覺得佢係想放下呢個心結多過想追究
所以先會先旨聲明不作回應 婉拒警方調查
但好多人叻唔切出嚟抽水 噴口水
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究

如果件事係發生咗
但因為冇證據就要人成世屈喺心入面
咁又公唔公平

事實係 刑事邊有得佢話唔告就唔告
講得出黎就預左會有差人跟 特別係涉及衰11
做之前有無諗過後果?
(不過唔明白想講返件事出黎又落# 又影哂相 十足十宣傳照咁)

佢點都估唔到特首會回應件事 重講明要一哥去跟進
明顯係無諗過會搞到咁大
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
作為一個成年人就知道要為自己講既說話負責任
唔係你鐘意就大晒
放低心結駛唔駛tag到慌死人唔知

明未 成年人

小學畢業未呀
打和super
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

開房後不忿遭避開遂虛報強姦 美容師被情慾短訊出賣今認罪

hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171011/57318023

人地都話比人性侵,你地做咩唔信人
係咪想迫死個女仔
而家要同蛆国融合,要自己證明返自己清白嫁
Fb like數已至12000

事件前係幾多?
呂少姐好自私,呢9年一定唔少學生妹遭遇同一命運。
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

http://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171011/57318023

係咪想迫死個女仔

有女性屈人強姦=呂小姐屈人性侵犯,你班人咩邏輯?

冇人講過
係你講咋

有冇屈 交俾警察查啦

你答唔答到我點解可以公開俾全香港人知就係唔肯合作調查呀
其實女黎搖小姐好反常下。竟然可以同個性侵自己嘅人慶祝生日。睇黎係佢眼中比阿sir應該有同佢私下有交易。唔係點會咁樣隱瞞。呢個女仔好有機心。利用完個阿sir,就搵9佢黎上位。

事件前係幾多?

得個3000
光速上位
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

http://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171011/57318023

係咪想迫死個女仔

咁你地咪又係將因為女人多數俾男人性侵=呂小姐係俾人性侵,你班人又係咩邏輯?
依家件事都未搞清楚,當時人又唔合作,教練就俾人唱到身敗名裂,咁對教練又公平咩?

事件前係幾多?

得個3000
光速上位

識玩
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

係咪想迫死個女仔

我支持呂小姐嫁,你唔好老屈我阿

事件前係幾多?

得個3000
光速上位

識玩

等睇遲下接廣告
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

係咪想迫死個女仔

咁你地咪又係將因為女人多數俾男人性侵=呂小姐係俾人性侵,你班人又係咩邏輯?
依家件事都未搞清楚,當時人又唔合作,教練就俾人唱到身敗名裂,咁對教練又公平咩?

小數人老屈人性侵=/=呂小姐
你地成日撈埋黎
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究

如果件事係發生咗
但因為冇證據就要人成世屈喺心入面
咁又公唔公平

搜證係警方責任 而且被告係有權知道控方手上有咩證控對佢不利 所以條女最基本責任係協助警方調查先
好彩連登重有正同反
睇facebook睇到作嘔 唔係支持就話人有罪唔好放過佢
人人大法官
就係因為有你地呢班撚樣 先令好多受害者唔敢講返出黎
屌你老母完全諗唔到點解會俾人屈搏上位 有性侵經驗好撚威?要周街唱?你地係咪弱智
要記返起痛苦嘅經驗已經好恐怖 仲要俾你班人渣咁講 你地就係每一單性侵案嘅幫兇
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

咩邏輯
你放低心結係你事
但你選擇一個公開平台
唔係你鐘意就大晒

明未 成年人

小學畢業未呀

係你班人一路逼緊呂小姐

臭雞一開始已經將左教練軍(到而家都未講清楚教練身份)
就係因為有你地呢班撚樣 先令好多受害者唔敢講返出黎
屌你老母完全諗唔到點解會俾人屈搏上位 有性侵經驗好撚威?要周街唱?你地係咪弱智
要記返起痛苦嘅經驗已經好恐怖 仲要俾你班人渣咁講 你地就係每一單性侵案嘅幫兇

咁佢係Facebook自己周街唱
人地點樣幫兇呀 又話唔會周街唱又話恐怖
你地傻閪唔報警 就將個責任放係唔關事既人到 你傻架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞