呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
點只一哥
保安局局長都出黎講兩句
我屌恐佈襲擊咩

呂:屌我講幾句者使唔使咁大陣仗
假如, 我話假如, 教練真係無做或者係勞資糾紛

教練唔係告佢誹謗先,應該開記招,要求呂麗瑤報警,由法庭去還教練一個清白

再之後先告佢誹謗.
嗚嗚嗚 明明外國果幾個都唔係咁嫁

點解要咁對我一個小女孩 嗚嗚

因為你樣衰

呢度連登
唔賣你帳的
點只一哥
保安局局長都出黎講兩句
我屌恐佈襲擊咩

777都講野
點只一哥
保安局局長都出黎講兩句
我屌恐佈襲擊咩

777都講野

親自打比1哥叫佢做野
你想就咁收科都幾難
當年差佬都有叫天真嬌報警查某周刊
點只一哥
保安局局長都出黎講兩句
我屌恐佈襲擊咩

777都講野

親自打比1哥叫佢做野
你想就咁收科都幾難

林鄭一哥咁主動出手,條女係吹水的話佢就大撚獲
嗚嗚嗚 明明外國果幾個都唔係咁嫁

點解要咁對我一個小女孩 嗚嗚

Gabby 比人屌到開花喎
有時真係唔怪得連登主導到言論
啲道德鬥士 個個都甩皮甩骨 岩岩巉巉
講野 on99 冇邏輯 唔講道理
揸住碌道德棍以為自己大義凜然無撚敵
返屋企訓教啦
條女 有勇氣搞大件事,無勇氣告個阿sir,就算真係俾人非禮都唔抵幫 同埋香港人真係好on9,睇到facebook啲post,又咩支持咩好勇敢又有班人走出黎話俾人非禮過,永遠都係一有咩問題流行既事,就個個都爭住發表啲懶偉大既道理 講真俾人非禮嗰個係普通人既話,又會唔會喺facebook咁公開出黎,想攞返公道咪報警loh,就算最後查到佢真係俾人非禮都好,話佢無私心我真係唔信。

港女is咁架啦
冇勇氣告個阿sir but有勇氣係fb到happy share with my friend lorrrrr
唔係點呃like
其實個教練冇做既 仲唔開記招
返屋企訓教啦

道德撚標準答案
1). 死毒撚
2). 垃圾連登仔收皮啦

絕招
你老婆比人姦你會唔會咁講野
你老母又係咪雞
返屋企訓教啦

道德撚標準答案
1). 死毒撚
2). 垃圾連登仔收皮啦

絕招
你老婆比人姦你會唔會咁講野
你老母又係咪雞

叫佢地唔好信片面之語同拎證據就好似有份強姦咁
同何來一撚樣
其實個教練冇做既 仲唔開記招

普通人開咩記招
咁多連登仔都覺得條女吹水,睇黎都係真,大家準備炒車
一般人都偏幫受害者嘅
但你唔報警我就好難信
如果真係玩野,有冇得告

佢又冇開名
黑警搵佢佢又唔報案 連浪費警力都告唔入
咁多連登仔都覺得條女吹水,睇黎都係真,大家準備炒車

質疑緊佢受左害點解唔同黑警落案
呢個事實可以炒咩車
現屆政府真係高智商
如果真係玩野,有冇得告

佢又冇開名
黑警搵佢佢又唔報案 連浪費警力都告唔入

名校secret班友
衰啲講
你呢個post 開早左
炒硬車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞