呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
大家記住仆街嘅唔只呂麗cum一個,佢身邊所有支持佢唔報警嘅親戚朋友都係賤人。

自膠, sorry 我成日分唔到佢係呂麗瑤定呂麗君,反正都係臭西。

呂麗一族都係勁野
好期待林子健事件2.0
如果有個人性侵d細路女
我諗就算佢比人殺左都唔算過份
lan線好易拎到
其中有份攪批鬥的人係民間人權陣線果班人,係飯民底
女厲搖
呂子健
精彩言論

Edward ML Wong 人哋都冇開名擺明冇諗住循法律途徑追究,因為當事人都係熟知普通法有智慧的香港人。但體育界以及各介別存在此等禽獸,喚起現在小朋友懂得保護自己及家長及早發現啫。政府要做嘅係以後點保護佢哋,唔係走去跟住網民屁股做嘢囉!

https://www.facebook.com/Edward.InnoImage?fref=ufi&rc=p
InnoSpace Interiors-Owner/Interior Designer
2004年到現在

曾就讀 Queen's College
畢業於 1979 年
原來呢d叫無開名
條友仲係黃絲
明香港因何無民主未
呂小姐既做法真係有問題
公開經歷既原意係想受害者勇敢企出來同兒童性侵犯的關注
但佢又唔學足外國指名道性,係文中俾晒"貼士"引人起底
第一日"名校XX"就有人起錯底,無辜教練真係多得佢唔少

到件事全港關注,警察介入又唔合作,玩潛水
如果個疑犯真係有做,就係放虎歸山,接著仲有N個受害者被摧殘
如果個疑犯冇做過呢,就真係硬食,工又冇又要揹性侵佔個名,慘過死

佢唔報警同佢篇文話要"受害者勇敢企出來"真係好大矛盾
咁佢打篇文出來係咩意思?

巴打講得好, 講哂成件事重點.

AGGER 佢一出POST 我朋友已經知邊個教練
香港田徑圈有幾大
已經唔係比貼士 同直接指名道性無分別
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞
嗱 連登仔就最撚中立既
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

試解釋 呂小姐點解要拒絕協助調查?

上面巴打講得好清楚
呂小姐自己篇文大義凜然咁講要企出黎
但自己比警察問既時候就拒絕回應
咁樣極為矛盾

樓主懷疑另有內幕 咁都叫未審先判?明顯未審先判既係起教練底再不停攻擊果班人
佢地既行為同執行私刑無分別
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

樓主懷疑另有內幕 咁都叫未審先判?明顯未審先判既係起教練底再不停攻擊果班人

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁
利申:我指出你地有謬誤唔=我話條女一定講真話呀屌你老母垃撚垃邏輯盲
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁
利申:我指出你地有謬誤唔=我話條女一定講真話呀屌你老母垃撚垃邏輯盲

我幾時話唔報警=老作?
我由頭到尾係質疑緊 點解差人搵佢協助調查要拒絕?
既然佢講得出以前比人性侵 點解唔向差人指證個教練 等佢有應得既報應

個教練係咁醜惡既 唔指證佢咪會有其他受害者囉
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

我幾時話唔報警=老作?
既然佢講得出以前比人性侵 點解唔向差人指證個教練 等佢有應得既報應

連登法官最新判詞指出自稱受害者一撚定要報警 一撚定要協助調查
精彩言論

Edward ML Wong 人哋都冇開名擺明冇諗住循法律途徑追究,因為當事人都係熟知普通法有智慧的香港人。但體育界以及各介別存在此等禽獸,喚起現在小朋友懂得保護自己及家長及早發現啫。政府要做嘅係以後點保護佢哋,唔係走去跟住網民屁股做嘢囉!

https://www.facebook.com/Edward.InnoImage?fref=ufi&rc=p
InnoSpace Interiors-Owner/Interior Designer
2004年到現在

曾就讀 Queen's College
畢業於 1979 年

所以佢而家個做法就「只係」話俾你知有禽獸
唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

個世界唔係二分架傻仔
唔報警大家都係話做法有問題
一路都話係咪老作就等法庭判
中文都未識學人講邏輯
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

我幾時話唔報警=老作?

連登法官最新判詞指出自稱受害者一撚定要報警 一撚定要協助調查

唔報警點搜證呀
無證據咪又係無頭公案
最後班道德撚又話人地逍遙法外
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

我幾時話唔報警=老作?

唔報警點搜證呀
無證據咪又係無頭公案
最後班道德撚又話人地逍遙法外

無頭公案=條女老作=係雞係公廁 super
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞