呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
報警上庭話要講多次經歷係二次創傷,我屌你老母啦,如果你要追究,仲有第二個方法咩?邊可能乜都唔再講就要條友坐監

教練而家真係唔方唔傷
咁多年,一完會食隨知味,如果佢有咸濕欄后,就多數會成濕其他女仔,如果無其他人出來伸冤的話,我比較相信教練。

正解,冇其他人,單野就奇奇怪怪;近來咁多單性侵野,一開始係一個受害人出聲,但當個被告一失勢(Matt Lauer,Weinstein,kevin spacey…),好多受害人會走出來

個重點係
現在無任何證明教練有罪
但佢已經無左份工

等同未審就判定有罪

乜社會唔係假定疑犯無罪先既咩
原來跟左強國果套,假定先有罪,要提出證明自己無罪

無咗份工係學校要保名聲
如果係不合理解僱嘅咪32條O處理

btw唔係唔社會假定疑犯無罪
喱個只係刑事程序上要咁做
無話過社會同平民百姓唔畀先屌柒疑犯先

如果公民素養可以到見到有疑犯都先持平再睇證據決定
我諗喱個社會,至少喱個地方嘅人係好犀利,一群超水平嘅存在
我諗佢點都無諗到搞到林鄭都講野

鬼叫佢係港隊代表咩

低估左香港官員想攞光環嘅欲望

呢次佢sure win。因為已經牽涉特首的權威,唔通特首錯咩。
諗住擺上FB搏光環搏知名度
點知搞到咁大
差人先生 差人先生~
真係好複雜架啫~
已經好低調

呢次佢sure win。因為已經牽涉特首的權威,唔通特首錯咩。

估唔到林鄭係一個唔安全嘅道路使用者
差人先生 差人先生~
真係好複雜架啫~

喂 佢著左我對西瓜喎
叫親 呂麗x嘅都有d心計
女學生傳鹹濕照想聊18禁 嚴師拒絕反挨告性侵
https://lihkg.com/thread/485331/page/1?ref=ios

好人好者點會屈佢
一定係性侵
教練冇出過聲?
就算搞大左都無人告得條女入
上左位
被港豬高舉
教練冇出過聲?

臭雞根本冇指名道姓係邊個搞佢
連登d風向真係
如果我而家話呂小姐殺左人 得唔得?

我相信同同情佢!

但無任何證據下就當人有罪?

香港法律 公義都會破壞哂!
無證無據
條女機心好重 近排風頭又比楊文蔚攞哂
如果到最後告左,又告入左
成個連登一齊炒車都幾爽

利申:唔信條女

有咩炒唔炒車?
依家重點係在於事主處理手法有問題which is fact. 發生咗,仲點炒車?
教練反擊啦!反正你人生完,不如同培正同呂麗cum攬炒!

開記召叫警方聯絡你,表示自己願意協助調,
同時搵律師告呂麗cum誹謗,
兼去平機會告培正無理解僱。

寧為玉碎,不作瓦全。

咪係囉,橫死掂死
教練反擊啦!反正你人生完,不如同培正同呂麗cum攬炒!

開記召叫警方聯絡你,表示自己願意協助調,
同時搵律師告呂麗cum誹謗,
兼去平機會告培正無理解僱。

寧為玉碎,不作瓦全。

咪係囉,橫死掂死

恭喜香港女人成功帶香港進入大陸程度
先人格謀殺被指控人
叫被指控既人提證證明清白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞