呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
如果佢真係俾教練侵犯 佢又真係on9 走乜撚嘢出來 自己又唔報警 我之前俾南亞人騷擾我都第一時間報警 唔報警唔還自己公道 點走出來呀
其實唔係話對條女有乜偏見,但從佢所講,我有呢堆問題:

第一,條女話比人除褲再除底褲再摸私處。我當你當時真係太細個唔識反抗,但當時有乜感覺?係覺得比人侵犯?定覺得冇乜野?途中有冇試過叫唔好?或者對方係咪覺得你打左綠燈先越玩越淫?我唔係假定條女默許人咁做,但你乜都唔講,得幾句真係代表唔到乜喎

第二,個教練非禮完你,你可唔可以正常過生活?有冇唸過同仼何身邊既人講?點解呢件事發生後仲可以同教練正常溝通?對方唔會食過翻尋味再要求咁做,甚至更過份?就算冇,你唔驚會?

第三,當日非禮你,就係除你內褲後摸你之後幫你著翻褲?成件事好奇怪,講真就算變態佬都未必會咁啦,成件事講到冇頭冇尾,人地就硬食你啲指控,咪撚累人啦,係有乜既就講,有做過既幾仆街都扺死既。

睇返篇野

佢有同一個朋友講過依件事
之後同教練疏遠左,不過比人屌唔識飲水思源

我估同教練保持來往係牽涉太多朋輩關係
根本走唔開個圈子

至於摸下就算,其實唔出奇
之前幾單非禮都係咁

雖然好challenge 你咁
但我讚成冇證據告嘅話唔應該入罪

咁又老實講,如果教練又冇澄清自己冇既… 我唔夠膽講呢件事冇發生過

但如果條女本身係接受但事隔多年後想拎黎出位既話就真係幾仆街

所以依家就叫d人,遇到就要出聲
好似依家咁就拎黎拗
如果到最後告左,又告入左
成個連登一齊炒車都幾爽

利申:唔信條女

而家香港既法院 已經冇咩說服力
就算審左有罪同定冇罪 要信既就會信 唔信既都係唔信
成個連登一齊炒車都幾爽

我好支持條女報警,上庭指證,爭取公義。
如果真係罪有應得嘅,將佢繩之以法,咁係對成個社會都好。連登炒一次車可以換嚟咁大嘅影響,炒得抵啦
成個連登一齊炒車都幾爽

如果真係罪有應得嘅,將佢繩之以法,咁係對成個社會都好。連登炒一次車可以換嚟咁大嘅影響,炒得抵啦

告得入我切啦
成個連登一齊炒車都幾爽

告得入我切啦

依家連差佬搵佢都唔理人,有排都未有得告啦,唔駛諗切住
成個連登一齊炒車都幾爽

一開頭都支持條女,但警方一揾佢就話不回應,唔合作,自己先岩岩講完話鼓起勇氣講出黎,但宜家警察諗住幫你啦,還你公道啦,又唔報警,成件事好可疑
勞資糾紛
成個連登一齊炒車都幾爽

抄mud 9, 好支持佢配合警方調查,還佢自己清白,俾疑犯一個為自己辯護嘅機會。

真正嘅犯人只係有責任受法律嘅制裁,理論上無必要受到社會歧視。

我就最後發現教練真係有做,其實佢除左入去坐之外,佢無義務受其他人白眼,但係而家成件事係掉撚轉曬。
成個連登一齊炒車都幾爽

一開頭都支持條女,但警方一揾佢就話不回應,唔合作,自己先岩岩講完話鼓起勇氣講出黎,但宜家警察諗住幫你啦,還你公道啦,又唔報警,成件事好可疑

未諗到d細節位啊 比多少少時間人啦
朝早瞓醒鳩up下點知夜晚搞到咁大
成個連登一齊炒車都幾爽

告得入我切啦

只要facebook d人話你切左, 就算你今朝打完個飛機一樣比人屈係太監
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你
你覺得同警方合作爆哂成個性侵過程出黎好好受?
呢個係佢既決定 你地有撚資格批評
再講 如果係屈佢 佢都可以出黎反駁
但事實係連間學校都幫住受害者
班黑警聽完又可能忍唔住
收皮啦
我就等睇呢個欣然接受校長炒佢既教練係咪比人屈都當冇事發生
比人屈既大可以佢又Facebook post篇文
而家佢好明顯係淆底 完全潛撚哂水啦
連登仔係咪仇女仇到傻撚左
有無真係入個閪洞都成問題喇,性侵唔一定有搞,可能攬攬都當性侵
收皮啦

比人姦都可以8年先講出黎
點解教練比人屈就要即刻反擊呀女權狗
無證無據
個男人就無啦啦俾社會收左皮
收皮啦

個教練唔出身真係會令人覺得身有屎
不過出左聲應該等於身份曝光
收皮啦

佢邊到比人姦
你班契弟抽水撚真係唔死冇用,又唔見你班撚樣話自己比男人雞姦!
收皮啦

佢邊到比人姦

條女一日未報警, 淨係facebook 9up
就算話教練試圖姦殺佢都係一鳩樣, 反正都係9up
會唔會係史上最多官方聲明炒車事件
想問下大家如果佢肯報警你地仲會唔會屌人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞