呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
其實個教練冇做既 仲唔開記招

普通人開咩記招

條女爆單野出黎之前的確係普通人
但係佢依家已經唔算係普通人
可能唔止1個教練邊個出黎邊1個比人釘死
其實唔係話對條女有乜偏見,但從佢所講,我有呢堆問題:

第一,條女話比人除褲再除底褲再摸私處。我當你當時真係太細個唔識反抗,但當時有乜感覺?係覺得比人侵犯?定覺得冇乜野?途中有冇試過叫唔好?或者對方係咪覺得你打左綠燈先越玩越淫?我唔係假定條女默許人咁做,但你乜都唔講,得幾句真係代表唔到乜喎

第二,個教練非禮完你,你可唔可以正常過生活?有冇唸過同仼何身邊既人講?點解呢件事發生後仲可以同教練正常溝通?對方唔會食過翻尋味再要求咁做,甚至更過份?就算冇,你唔驚會?

第三,當日非禮你,就係除你內褲後摸你之後幫你著翻褲?成件事好奇怪,講真就算變態佬都未必會咁啦,成件事講到冇頭冇尾,人地就硬食你啲指控,咪撚累人啦,係有乜既就講,有做過既幾仆街都扺死既。
條女一日唔落案 連登一日都唔炒車

哩個真 而家架車好穩
打段野就算鳩數

第一,條女話比人除褲再除底褲再摸私處。我當你當時真係太細個唔識反抗,但當時有乜感覺?係覺得比人侵犯?定覺得冇乜野?途中有冇試過叫唔好?或者對方係咪覺得你打左綠燈先越玩越淫?我唔係假定條女默許人咁做,但你乜都唔講,得幾句真係代表唔到乜喎

第二,個教練非禮完你,你可唔可以正常過生活?有冇唸過同仼何身邊既人講?點解呢件事發生後仲可以同教練正常溝通?對方唔會食過翻尋味再要求咁做,甚至更過份?就算冇,你唔驚會?

第三,當日非禮你,就係除你內褲後摸你之後幫你著翻褲?成件事好奇怪,講真就算變態佬都未必會咁啦,成件事講到冇頭冇尾,人地就硬食你啲指控,咪撚累人啦,係有乜既就講,有做過既幾仆街都扺死既。

睇返篇野

佢有同一個朋友講過依件事
之後同教練疏遠左,不過比人屌唔識飲水思源

我估同教練保持來往係牽涉太多朋輩關係
根本走唔開個圈子

至於摸下就算,其實唔出奇
之前幾單非禮都係咁

雖然好challenge 你咁
但我讚成冇證據告嘅話唔應該入罪
玩乜撚嘢大咗? 講明零成本
講真
唔係呢單野真係唔識佢
條女一日唔落案 連登一日都唔炒車

我寧願炒車都唔想班女企係道德高地
得罪講句
佢而家咁樣 我真係好難唔覺得係勞
老老柒柒
兩邊都怪怪地
唔明點解唔報警

識一個人 佢做救生員 帶左個唔識既"細路"入更衣室 玩細路丁丁
90秒就佢出返黎 之後就社會服務令 仲入到8大
成件事勁奇怪
(以上都係睇apple daily知 同果個人唔熟)
你地係咪有病。。比人性侵個個係佢 你地講風涼話博乜嘢?

請問你係邊到睇到比人性侵?
宜家係單方面指控,個教練未定罪就俾田徑會除左名,俾學校停左職,公平咩?疑點利益歸於被告呢?

識一個人 佢做救生員 帶左個唔識既"細路"入更衣室 玩細路丁丁
成件事勁奇怪

咁佢係有做有犯法有罪
係個官輕判姐
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你
你覺得同警方合作爆哂成個性侵過程出黎好好受?
呢個係佢既決定 你地有撚資格批評
再講 如果係屈佢 佢都可以出黎反駁
但事實係連間學校都幫住受害者

有做過就唔係叫屈啦
冇撚端端走出黎打鑼打鼓咁話人性侵
個教練俾你冇證冇據下判左做性罪犯
咁邊個先係受害人呀
宜家係單方面指控,個教練未定罪就俾田徑會除左名,俾學校停左職,公平咩?疑點利益歸於被告呢?

就算告佢唔入d人都淨係會話佢好彩 唔會覺得佢冇做

睇返篇野

佢有同一個朋友講過依件事
之後同教練疏遠左,不過比人屌唔識飲水思源

我估同教練保持來往係牽涉太多朋輩關係
根本走唔開個圈子

至於摸下就算,其實唔出奇
之前幾單非禮都係咁

雖然好challenge 你咁
但我讚成冇證據告嘅話唔應該入罪

咁又老實講,如果教練又冇澄清自己冇既… 我唔夠膽講呢件事冇發生過

但如果條女本身係接受但事隔多年後想拎黎出位既話就真係幾仆街
如果到最後告左,又告入左
成個連登一齊炒車都幾爽

利申:唔信條女
如果到最後告左,又告入左
成個連登一齊炒車都幾爽

利申:唔信條女

我寧願佢告入都唔好依賴輿論批鬥
下個點知會唔會係你同我嫁

就算告佢唔入d人都淨係會話佢好彩 唔會覺得佢冇做

所有名聲冇晒,幾十年對田徑界既貢獻冇晒。

成件事勁奇怪

咁佢係有做有犯法有罪
係個官輕判姐

淨係覺得做到果一步
帶得個"細路"入更衣室 玩丁丁 就冇咁快出得返黎啦
(好奇一問 社會服務令 係咪=有案底 有案底 8大都收架咩 )
想知點搜證。如果就咁講都入到罪,喺香港做男人隨時賤過賓妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞