呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
屌佢老味 琴晚仲哂我幾粒鐘係其他po同人拗
今日搞到777同一哥都開口你條仆街同我講唔玩?
真係抵你俾人性侵犯

我今日都同人拗左幾個鐘
好多無腦人未判已經假定有罪
會唔會個教練遲D上東張西望喊返獲
真係抵你俾人性侵犯

我今日都同人拗左幾個鐘

講出黎唔怕比人笑?
點解件事搞到咁大?如果係黎民百姓呢?上唔上到報都成問題
連登都唔覺眼有咩人係撐個教練
純粹係奉行緊英美法系既 無罪假定
反而想睇名校secret班on9 仔真係炒車會點兜
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

真係抵你俾人性侵犯

我今日都同人拗左幾個鐘

如果香港有普選,薯片比人屈性侵都一樣係林鄭當選
民智未開就係咁
會唔會個教練遲D上東張西望喊返獲

你唔係覺得東張西望有晒立場會咁好心幫佢洗脫嫌疑?
玩下唔俾呀

講下啫
其實發表意見無問題,但討論到好似辯論咁就好無謂。依家根本就係係一個資料不足既情況下做推論,大家都係估估下,分析下疑點,你唔一定岩,但人地亦都唔一定錯。

婉拒報警係事實,樓主係從依個事實推測佢玩大左

真心唔明點解只係推測都可以嘈得咁勁 你個樣我呢樣咁都有得嘈
其實發表意見無問題,但討論到好似辯論咁就好無謂。依家根本就係係一個資料不足既情況下做推論,大家都係估估下,分析下疑點,你唔一定岩,但人地亦都唔一定錯。

因為人係有惻隱心
見到有人比人未審先判會嬲會睇唔過眼
針唔吉到肉唔知痛,可能你無試過比人老屈啦

其實你搞清楚嘈緊咩未

嘈緊
「既然未有證據純推測
就已經搞到被告身敗名裂
點能夠係文明能夠接受」
呢樣野喎

你會唔會係到九唔搭八緊呀
唔好再拉去辯論和討論
鬼唔知有分

問題有質素的討論都係要有論點論證論據
自從香港興kol呢個字

香港人就更加覺得自己唔係開台唔係kol,大玩人格謀殺都無所謂
係咪仲有邊條弱智
以為討論緊
「有性侵定無性侵」?

不如考慮下你地上少陣網
去讀多幾本書先上黎講野?
如果佢真係俾教練侵犯 佢又真係on9 走乜撚嘢出來 自己又唔報警 我之前俾南亞人騷擾我都第一時間報警 唔報警唔還自己公道 點走出來呀

呃like呃#metoo緊要過公道

場大龍鳳搭左起碼一個月
樓上果條垃圾丹申久

咩撚野叫估下, 討論下
你班人的實際行為就係人格謀殺,污衊別人

同香港人講文明真係浪費心機

場大龍鳳搭左起碼一個月

如果當時人冇再出聲
最多半個月就冇人記得依件事

好似大如689 5千萬 何妖做假 民賤聯 假學歷 全部都冇人講

場大龍鳳搭左起碼一個月

如果當時人冇再出聲
最多半個月就冇人記得依件事

好似大如689 5千萬 何妖做假 民賤聯 假學歷 全部都冇人講

但個教練就成世搵唔到工

其實你搞清楚嘈緊咩未

嘈緊
「既然未有證據純推測
就已經搞到被告身敗名裂
點能夠係文明能夠接受」
呢樣野喎

你會唔會係到九唔搭八緊呀

Sor自膠 純粹睇comment 曲到我以為仲討論緊

唔肯定上唔到報,教練性侵細路點都好大獲
題外話女事主依加有冇犯任何刑事罪行

你係咪食撚懵左呀 咁點解而家唔繼續比料警犬呀

咁點解教練唔澄清

葉希臨個陣都冇澄清喎

葉希臨唔澄清=身有屎
還思古井清白未?

好人好姐被人屈點會唔澄清
思古井是無辜的

希望夢露絲打出黎解答下..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞