呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
上面條7頭不如收爹喇⋯⋯

「個教練唔止無出聲,仲比人炒左呀!(咁就證明佢身有屎喇!)」

當我求下你 唔好再侮辱人類最低層次邏輯⋯⋯
小學雞多到
留名等睇集體炒車

我唔認為呼籲唔好未審先判同呼籲佢報警會有任何炒車嘅可能喎
留名等睇集體炒車

講緊邊面?
連登都唔覺眼有咩人係撐個教練
純粹係奉行緊英美法系既 無罪假定
反而想睇名校secret班on9 仔真係炒車會點兜
尤其個垃圾admin

講真
好人好姐個女仔點會無啦啦屈佢
實有D野既

當輿論成為女人嘅一種武器
只要肯做就會博到同情
你覺得仲需唔需要理由去做
依家網上嘅輿論根本係寧枉勿縱

咩好人好姐就唔會比人屈根本就多尻餘

好少聽男人被女人性侵
所以話男人個撚個都係潛在性罪犯都不為過

好波
將所有女人變做victim
咁你唔好怪咩父權社會
你有份助長

人地女人仔一個只係想上facebook討苦水
唔該你地唔好再blame the victim

我夠係女啦 乜撚女人仔一個啊
你識呂麗瑤?你肯定到事情係真?
肯定佢係victim?
係咪任何提出性騷擾控訴既人都自動成為必然既受害者?
係你話男人個個都係潛在性罪犯
你假定女人就係一個受害者同弱既位置
女人永遠比人睇唔起就係你呢d女權撚一手造成

你追下post先,我成個post都反女權
下次我曲線真係要曲得直少少
廢事你地睇唔明

「個教練唔止無出聲,仲比人炒左呀!(咁就證明佢身有屎喇!)」

召喚夢露絲打

講真
好人好姐個女仔點會無啦啦屈佢
實有D野既

當輿論成為女人嘅一種武器
只要肯做就會博到同情
你覺得仲需唔需要理由去做
依家網上嘅輿論根本係寧枉勿縱

好少聽男人被女人性侵

好波
咁你唔好怪咩父權社會
你有份助長

肯定佢係victim?

廢事你地睇唔明

阿古路兄你同明眼人曲線曲到我都頂唔蒲
講撚完等炒車未呀

大家都係按目前所知嘅資料去俾自己意見嫁啦

俾人性侵又同人慶生8年仲有來有往
又話自己要企出黎點知又唔報警又拒絕幫警方調查
睇到呢度懷疑條女9up屈人都好正常姐

個個post硬係有班人會留言: 切勿跟車太貼/留名炒車

就算條女聽日即刻告,聽日即刻拉到人判埋有罪
今日之前大家嘅分析同睇法都唔會叫做炒車啦

根據呢班馬後砲撚嘅logic,所有嘢都冇得討論啦

係咁話人跟車太貼
你哋就當然唔會跟車太貼啦,因為有親咩事你哋淨係識哩喺老母個閪度話啲人跟車太貼,之後到有咗結果就立即全面上水笑鳩人炒車

咁佢唔報警就= 屈人?

你係咪食撚懵左呀 咁點解而家唔繼續比料警犬呀

咁點解教練唔澄清

葉希臨個陣都冇澄清喎

葉希臨唔澄清=身有屎
還思古井清白未?

好人好姐被人屈點會唔澄清
思古井是無辜的

希望夢露絲打出黎解答下..
講撚完等炒車未呀

係咁話人跟車太貼
你哋就當然唔會跟車太貼啦,因為有親咩事你哋淨係識哩喺老母個閪度話啲人跟車太貼,之後到有咗結果就立即全面上水笑鳩人炒車

連登D會員LEVEL係咁上下

好少聽男人被女人性侵

好波
咁你唔好怪咩父權社會
你有份助長

肯定佢係victim?

廢事你地睇唔明

阿古路兄你同明眼人曲線曲到我都頂唔蒲

sorry不過扮女權撚唔洗講道理又真係好爽
只要扮下弱智就得真係好易企道德高地
講撚完等炒車未呀

係咁話人跟車太貼

係,連登仔懷疑同時,有另外一班人係不斷否定同蔑視連登仔做的所有野
如果真係吹水,唔該佢自己自動消失,一係落19層地獄
尤其個垃圾admin

因為而家啲人興偽理性

有冇唔理性既例子?

召喚夢露絲打

呢種「八婆式推論」真係侮辱緊人類文明⋯⋯
1)教練如果係個阿伯成件事又點睇

2)如果教練年年生日係阿伯擺十幾廿圍壽酒 事主所謂慶生就係同田徑會坐埋食飯

你地仲會唔會咁話事主有問題
尤其個垃圾admin

成班盲閪
其實發表意見無問題,但討論到好似辯論咁就好無謂。依家根本就係係一個資料不足既情況下做推論,大家都係估估下,分析下疑點,你唔一定岩,但人地亦都唔一定錯。
1)教練如果係個阿伯成件事又點睇

2)如果教練年年生日係阿伯擺十幾廿圍壽酒 事主所謂慶生就係同田徑會坐埋食飯

你地仲會唔會咁話事主有問題

講緊有好多疑點 唔係話佢一定講大話
佢而家見件事比想像中大回響 又唔出黎解釋 唔搵黑驚落口供
要你幫佢作晒故仔fit in 實冇問題架
其實發表意見無問題,但討論到好似辯論咁就好無謂。依家根本就係係一個資料不足既情況下做推論,大家都係估估下,分析下疑點,你唔一定岩,但人地亦都唔一定錯。

婉拒報警係事實,樓主係從依個事實推測佢玩大左
支持教練告返佢誹謗(如果真係冇做)

利申最L憎d人講完人性騷擾又好性侵犯又好,最後根本冇證據!係咁唔開心既讀中學既時候就應該搵左社工啦,就算唔搵都會同同學講,而家先黎話facebook講?10年喎,佢講咩都得啦!咁都有咁多人受理!其實會唔會理性分析係縱容咗部分女日後有咩事就屈9男人性騷擾/侵犯,跟住又冇證冇據咁??
支持教練告返佢誹謗(如果真係冇做)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞