呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike

用佢12歲果個心態同成年人比
冇撚野呀你?
咁撚大個人出黎講句野都淆撚底仲唔係身有屎咩

其實讀多d社會case
就會知道大部分人比人性侵都冇勇氣即刻講
睇多d新聞讀多d書真係好重要

無錯 就係因為咁先會有#me too 呢個campaign
連登仔除左女人係雞 仲有咩知識?

你最有知識, 教練唔出黎澄清=身有屎
講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁你地夠話唔報警等於屈人啦

姐係無證據下大眾只可以支持女方
唔可以支持另一個可能性?
咁女方永遠贏左個頭勢先,咁公平咩?

依個係傳媒同網絡一陣嘅通病
一黎就審人

我個人都好反對

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁你地夠話唔報警等於屈人啦

姐係無證據下大眾只可以支持女方
唔可以支持另一個可能性?
咁女方永遠贏左個頭勢先,咁公平咩?

依個係傳媒同網絡一直嘅通病
一黎就審人

我個人都好反對
女人真係大撚晒 一涉及風化
真係未審先判 害撚死人

冇撚野呀你?

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

你係咪食撚懵左呀 咁點解而家唔繼續比料警犬呀

咁點解教練唔澄清

葉希臨個陣都冇澄清喎

葉希臨唔澄清=身有屎
還思古井清白未?

比人姦都可以8年先講出黎
點解教練比人屈就要即刻反擊呀女權狗

冇撚野呀你?

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

女權撚真係冇撚腦 佢唔報警咁佢打上fb個動機係咩 想借刀殺人定係想人關注兒童性侵犯? 如是後者 最好既方法唔係報警查案咁係咩 真係駁你都廢撚事

冇撚野呀你?

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

咁點解教練唔澄清

葉希臨個陣都冇澄清喎

葉希臨唔澄清=身有屎
還思古井清白未?

好人好姐被人屈點會唔澄清
思古井是無辜的

希望夢露絲打出黎解答下..
應做唔做 攪到成件事不明不白
以上既野都好抵屌 唔關咩女性歧視事
女方唔報警就點屈人都無法律責任
報左係court比人質散就無形象無人搵拍廣告
仲可以告老妨,誤導警務人員

女權撚唔好成日講告誹謗

誹謗係民事, 要事主比錢,法援唔批

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

咁點解教練唔澄清

冇啦啦出來澄清真係比人點哂相 再者條女又冇指名道姓 無啦啦行出來博比人話此地無銀?
支持教練告返佢誹謗(如果真係冇做)

邊個出黎咪邊個中招

我學校個副校咪中左

連個女Miss都比人話性侵

真係多得名校Secrets唔少

我哋唔理得咁多,有咩唔該你自己證明返自己係清白

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

咁點解教練唔澄清

冇啦啦出來澄清真係比人點哂相 再者條女又冇指名道姓 無啦啦行出來博比人話此地無銀?

比人點左相, 就算真係無做
D三姑六婆好似樓上果位就會屈人身有屎先出黎澄清
然後講咩清者自清越描越黑之類既說話
個教練俾人炒左, 如果呂氏真係講大話, 係令到佢有經濟同名聲上損失
應該反告呂氏喎

佢有西錢賠咩

其實讀多d社會case

講出黎真係唔驚比人笑

AGGER

咁佢唔報警就= 屈人?

咁點解教練唔澄清

班婦團思維係你反駁就係身有屎
你唔出聲都係身有屎
其實個教練冇做既 仲唔開記招

普通人開咩記招

開記招要攞牌
現在個教練一搵律師,會即刻開記招
如果真係玩野,有冇得告

佢又冇開名
黑警搵佢佢又唔報案 連浪費警力都告唔入

你以為自已考試作文,現在一係佢玩完,一係去到盡告教練
假如, 我話假如, 教練真係無做或者係勞資糾紛

教練唔係告佢誹謗先,應該開記招,要求呂麗瑤報警,由法庭去還教練一個清白

再之後先告佢誹謗.

即係你蝦女人姐
慘 未審先判 條女仲要唔報警 教練真係乜都硬食晒冇仇報
條女就爽死啦 之後又有廣告又有贊助
做女人真著數 搵錢方法層出不窮
其實個教練冇做既 仲唔開記招

教練話請律師先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞