呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
個教練俾人炒左, 如果呂氏真係講大話, 係令到佢有經濟同名聲上損失
應該反告呂氏喎
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你
你覺得同警方合作爆哂成個性侵過程出黎好好受?
呢個係佢既決定 你地有撚資格批評
再講 如果係屈佢 佢都可以出黎反駁
但事實係連間學校都幫住受害者
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你

收檔啦
見到你啲傻閪都覺得柒
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你

https://hk.news.yahoo.com/%E5%A9%9A%E4%BA%8B%E6%92%BBq%E5%A5%B3%E7%BF%BB%E8%88%8A%E8%B3%AC%E7%88%8613%E6%AD%B2%E7%8D%BB%E5%88%9D%E5%A4%9C-%E6%82%94%E5%A9%9A%E7%94%B7%E8%84%AB%E7%BD%AA-083555657.html

無做過唔會屈人?
呢件事例又點睇?
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你

又要話人性侵又唔報警係咩玩法 人格謀殺完人地就拍拍籮柚走左去 我諗你先係on9果個
你地班戇鳩仔
冇做過又會屈鳩你

但佢響fb爆呢單野出黎,有過百萬人睇過啵
女例搖
你地係咪有病。。比人性侵個個係佢 你地講風涼話博乜嘢?
搏上位 可恥
如果真係玩野,有冇得告

要證明佢係刻意講大話有啲難度
件事都隔咗咁耐
都無人知係有發生定無發生
除非可以令到佢自己前言不對後語

律師就係咁用
你地係咪有病。。比人性侵個個係佢 你地講風涼話博乜嘢?

On9
條女警都唔敢報呀,有做過怕咩告9性罪犯

依家我撐教練告返佢誹謗添呀
玩下唔俾呀
支持佢拎多D証據去報驚
為自己攞返個公道
嗚嗚嗚 明明外國果幾個都唔係咁嫁

點解要咁對我一個小女孩 嗚嗚
HK Laws. Chap 221 刑事訴訟程序條例 Sec.91 隱瞞罪行的罰則
(1) 如某人犯可逮捕的罪行,而任何其他人知悉或相信有人已犯該罪行或另一可逮捕的罪行,並知悉或相信他有在確保罪犯就該罪行而被檢控或定罪方面可能有關鍵性幫助的資料,但接受或同意接受任何不披露該資料的代價,即屬有罪,如循公訴程序定罪,可處監禁2年。

但接受或同意接受任何不披露該資料的代價

你繼續比佢教你, 令你係體育世界大放異彩

姐姐, 咁多年其實你都有機會犯左法. 如果真有其事而你係為左名利而選擇箴默
唔計因為你隱瞞而導致有機會有更多受害人.

如果無發生過, 咁你就係作出不實指控.

家下上又死落又死, 警察比機會你就唔會差廚你隱瞞. 快 D 將色魔繩之於法啦
留名睇炒車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞