呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

試解釋 呂小姐點解要拒絕協助調查?

上面巴打講得好清楚
呂小姐自己篇文大義凜然咁講要企出黎
但自己比警察問既時候就拒絕回應
咁樣極為矛盾

樓主懷疑另有內幕 咁都叫未審先判?明顯未審先判既係起教練底再不停攻擊果班人
佢地既行為同執行私刑無分別

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁
利申:我指出你地有謬誤唔=我話條女一定講真話呀屌你老母垃撚垃邏輯盲

我幾時話唔報警=老作?
我由頭到尾係質疑緊 點解差人搵佢協助調查要拒絕?
既然佢講得出以前比人性侵 點解唔向差人指證個教練 等佢有應得既報應

個教練係咁醜惡既 唔指證佢咪會有其他受害者囉

連登法官最新判詞指出自稱受害者一撚定要報警 一撚定要協助調查

咁都法官呀?
都係睇佢自己講過d咩同行為有幾矛盾

要人企出黎面對 唔想再有受性侵
好喇 呂小姐有勇氣企左出黎喇 係公開咁講單野
當差人想幫佢查個疑犯 佢自己就去拒絕人

一邊講要人企出黎
一邊就縮埋一邊唔協助調查 仲張正義
咁樣係咩玩法呀?

如果個教練真係有做到 咁呂小姐而家唔合作係咪叫做姑息養奸呀?
咁咪違背左佢自己本身既立場囉

利申: 我只係講緊呂小姐既矛盾行為 至於性侵件事有無發生就等差人去查
偽善者又勝一仗
繼狗肉事件後再一次大勝

前車可鑑 即使出哂文件證明唔係狗肉
班先入為主既人點都搵到籍口去否定個結果
偽善者又勝一仗
繼狗肉事件後再一次大勝

前車可鑑 即使出哂文件證明唔係狗肉
班先入為主既人點都搵到籍口去否定個結果

又要炒車
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

樓主懷疑另有內幕 咁都叫未審先判?明顯未審先判既係起教練底再不停攻擊果班人

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁
利申:我指出你地有謬誤唔=我話條女一定講真話呀屌你老母垃撚垃邏輯盲

我幾時話唔報警=老作?
既然佢講得出以前比人性侵 點解唔向差人指證個教練 等佢有應得既報應

連登法官最新判詞指出自稱受害者一撚定要報警 一撚定要協助調查

唔報警點搜證呀
無證據咪又係無頭公案
最後班道德撚又話人地逍遙法外

無頭公案=條女老作=係雞係公廁 super

俾d質素黎得唔得呀
唔係夾硬塞d字去人地把口就叫有point架

跟本件事有無發生過得嗰兩條友知
依家大家係質疑緊點解條女講到大義凜然 但係黑警搵佢又要縮沙

一路講緊係件事應該俾法庭審去裁定件事係咪真係有發生過 所以件事有可能發生過 但係亦有機會無發生過 一切應該要由法庭去判 而唔係你條柒頭皮

而你條柒頭皮嘅邏輯就係支持法庭判=認為條女老屈 至於咩條女係雞係公廁更加係風馬牛不相及
有時真係唔怪得連登主導到言論
啲道德鬥士 個個都甩皮甩骨 岩岩巉巉
講野 on99 冇邏輯 唔講道理
揸住碌道德棍以為自己大義凜然無撚敵
返屋企訓教啦

甩皮甩骨 笑撚左
精彩言論

Edward ML Wong 人哋都冇開名擺明冇諗住循法律途徑追究,因為當事人都係熟知普通法有智慧的香港人。但體育界以及各介別存在此等禽獸,喚起現在小朋友懂得保護自己及家長及早發現啫。政府要做嘅係以後點保護佢哋,唔係走去跟住網民屁股做嘢囉!

https://www.facebook.com/Edward.InnoImage?fref=ufi&rc=p
InnoSpace Interiors-Owner/Interior Designer
2004年到現在

曾就讀 Queen's College
畢業於 1979 年

已經將教練定性為禽獸
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

我幾時話唔報警=老作?

即係教練就要硬食 所以你話點可能唔將條女打成臭🐔
精彩言論

Edward ML Wong 人哋都冇開名擺明冇諗住循法律途徑追究,因為當事人都係熟知普通法有智慧的香港人。但體育界以及各介別存在此等禽獸,喚起現在小朋友懂得保護自己及家長及早發現啫。政府要做嘅係以後點保護佢哋,唔係走去跟住網民屁股做嘢囉!

https://www.facebook.com/Edward.InnoImage?fref=ufi&rc=p
InnoSpace Interiors-Owner/Interior Designer
2004年到現在

畢業於 1979 年

所以佢而家個做法就「只係」話俾你知有禽獸
唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

係唔係禽獸都未知,但已經按處理禽獸的方式處決左先。
未審先判萬歲
我指樓主同班正評小學雞

上面巴打講得好清楚
咁樣極為矛盾

人地唔報警就一定係老作
係女就一定係雞係公廁

我幾時話唔報警=老作?

你都憨九九,刑事黎喎
唔係唔畀個教練搵律師 或者 搵律師等於有做
而係個教練既反應完全係迴避緊事件

如果我話你性侵左你既女性朋友
假若你無完全無做過
正常人第一個反應係話我無做過
而唔係話好亂,唔想回應事件,搵律師,驚講錯野

當然,呢一點唔係話證明佢有罪
只係想講呢兩個人之間一定有d事發生左
而果件事可能同呂麗瑤既指控有一定關係

所以唔好咁快下決定話呂麗瑤唔報警就一定係老屈,臭雞,人格謀殺..etc
就係因為有你地呢班撚樣 先令好多受害者唔敢講返出黎
屌你老母完全諗唔到點解會俾人屈搏上位 有性侵經驗好撚威?要周街唱?你地係咪弱智
要記返起痛苦嘅經驗已經好恐怖 仲要俾你班人渣咁講 你地就係每一單性侵案嘅幫兇

乜放上facebook等全香港人知仲要hashtag drive 多啲traffic唔痛苦咩

hashtag得唔係想更多人知道先hashtag咩

唔係話香港冇性侵嘅受害人
但佢唱通街的行為睇唔出有幾痛苦

唔好將自己代入左

人地咪講左自己講出黎係希望鼓勵多啲受害者都講出黎 就算講出黎好痛苦但佢都想有同一遭遇嘅人知道佢地唔係自己一個 令佢地可以減少啲痛苦又好咩都好
同時都係想喚起公眾關注兒童性罪行
就係好撚痛苦都要講出黎 點解要踩多幾腳?
同埋 人地痛唔痛苦唔到你黎判定

有公民意識想香港好都會報警啦下話

我諗你太低估性侵帶黎嘅傷害
自己都未處理到呢個傷害 仲諗為香港好?
做得到嘅好勇敢 做唔到嘅都唔代表啲咩

宜家討論緊既唔係男女平權
係公義 明冇

呂小姐facebook講左件事出黎,都為公義出左一分力

拉左判左制裁左就先可以講係為公義出分力,但依家唔係囉,

既然佢講得出話要公眾關注,更加要作一個正確示範,
有証據就確確實實報警拉9個教練

拉左教練更加可以收阻嚇作用,等d教練同運動員知道關係親密都要有條底線

呂小姐依仲話考慮比唔比警方調查,無一肯定立場,令其他外人懷疑其真確性及動機,都無可厚非
精彩言論

2004年到現在

畢業於 1979 年

唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

講真, 無做過俾人話禽獸都唔驚啦
不作虧心事半夜拷門也不驚
同埋好人好者一個小朋友點會無啦啦控訴你
明眼人一睇就知個教練有D野啦....

假若你無完全無做過

所以唔好咁快下決定話呂麗瑤唔報警就一定係老屈,臭雞,人格謀殺..etc

阿清 而家擺明主流係講緊個教練一定有做
人格謀殺 高官注意喎
你見唔見高官發聲明
話堅決保護在職教練呀?

Btw 屌你老母
精彩言論

2004年到現在

畢業於 1979 年

唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

你係法官定邊撚個呀 好人好者
Diu 佢宜家搞到件事咁大
場大龍鳳一定會做落去

乜放上facebook等全香港人知仲要hashtag drive 多啲traffic唔痛苦咩

hashtag得唔係想更多人知道先hashtag咩

唔係話香港冇性侵嘅受害人
但佢唱通街的行為睇唔出有幾痛苦

唔好將自己代入左

人地咪講左自己講出黎係希望鼓勵多啲受害者都講出黎 就算講出黎好痛苦但佢都想有同一遭遇嘅人知道佢地唔係自己一個 令佢地可以減少啲痛苦又好咩都好
同時都係想喚起公眾關注兒童性罪行
就係好撚痛苦都要講出黎 點解要踩多幾腳?
同埋 人地痛唔痛苦唔到你黎判定

有公民意識想香港好都會報警啦下話

我諗你太低估性侵帶黎嘅傷害
自己都未處理到呢個傷害 仲諗為香港好?
做得到嘅好勇敢 做唔到嘅都唔代表啲咩

宜家討論緊既唔係男女平權
係公義 明冇

呂小姐facebook講左件事出黎,都為公義出左一分力

拉左判左制裁左就先可以講係為公義出分力,但依家唔係囉,

既然佢講得出話要公眾關注,更加要作一個正確示範,
有証據就確確實實報警拉9個教練

拉左教練更加可以收阻嚇作用,等d教練同運動員知道關係親密都要有條底線

呂小姐依仲話考慮比唔比警方調查,無一肯定立場,令其他外人懷疑其真確性及動機,都無可厚非

只要一日未審 都唔知真定假
都唔知班7頭哪來的公義

我就見到對個教練既影響好唔公義咁囉
屌你老母

而佢有無搞個靚妹 當中既公義
審完先講喇屌
精彩言論

2004年到現在

畢業於 1979 年

唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

你係法官定邊撚個呀 好人好者

平生不作虧心事,半夜敲門也不驚
呢個就係理由?
點解唔報警? 就算你覺得單野過左太耐冇證據 但係唔排除呢家有其他受害者? 等差佬查埋有咩問題先 ?
精彩言論

2004年到現在

畢業於 1979 年

唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

呂佢唔報警,教練唔係疑犯,教練要澄清d咩
教練依家公開企出黎話俾全世界知我就係文中所講既教練Y呀 好地地攬上身然後身敗名裂落樓食個早餐都要俾人鄙視俾人屌咁呀

假若你無完全無做過

呂鬥士肯講明白教練的真實身份未?
精彩言論

2004年到現在

畢業於 1979 年

唔包捉架
嘩, 真係好有勇氣

岩牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞