呂麗瑤係咪玩大左?

621 回覆
1382 Like 187 Dislike
真係以死以明志,可能先有人信佢無做。
大家可以Google下 馬幼興
當年馬幼興因為被誣陷性侵身敗明裂
最後走咗去直播賣食品
事件最後真相大白
原來係女方誣告佢

未審未判前
大家都唔知真相究竟係點
奉勸大家唔好跟車太貼

支持任何一方唔係問題
但真相浮現前
大家發言都要小心啲
以免對任何一方造成傷害
真係以死以明志,可能先有人信佢無做。

拿 驚罪喇 自殺喇 咁就證明佢有做喇yeah
最後走咗去直播賣食品
事件最後真相大白
原來係女方誣告佢

未審未判前
大家都唔知真相究竟係點
奉勸大家唔好跟車太貼

支持任何一方唔係問題
但真相浮現前
大家發言都要小心啲
以免對任何一方造成傷害

網上判官
色魔教練
最後走咗去直播賣食品
事件最後真相大白
原來係女方誣告佢

未審未判前
大家都唔知真相究竟係點
奉勸大家唔好跟車太貼

支持任何一方唔係問題
但真相浮現前
大家發言都要小心啲
以免對任何一方造成傷害

網上判官

女學生傳鹹濕照想聊18禁 嚴師拒絕反挨告性侵
https://lihkg.com/thread/485331/page/1?ref=ios

一定係教練性侵,好人好者點會老屈你阿
而家香港要同蛆国融合,要證明自己清白
講真,如果真係比人姦過。比返個公道佢係岩既,但係佢應該係直接去報警,而唔係 係facebook鳩up幾句
最後走咗去直播賣食品
事件最後真相大白
原來係女方誣告佢

未審未判前
大家都唔知真相究竟係點
奉勸大家唔好跟車太貼

支持任何一方唔係問題
但真相浮現前
大家發言都要小心啲
以免對任何一方造成傷害

做男人真係好撚難

女學生傳鹹濕照想聊18禁 嚴師拒絕反挨告性侵
https://lihkg.com/thread/485331/page/1?ref=ios

一定係教練性侵,好人好者點會老屈你阿
人地女仔都願意企出黎好大勇氣嫁,你點解仲要傷害佢
而家香港要同蛆国融合,要證明自己清白
呂麗一放 非省油的燈
呂麗一族 非省油的燈
人地根本唔係想告人囉
揀正生日公開呢段陳年往事
我覺得佢係想放下呢個心結多過想追究
所以先會先旨聲明不作回應 婉拒警方調查
但好多人叻唔切出嚟抽水 噴口水
好心畀啲空間人啦
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究
條女 有勇氣搞大件事,無勇氣告個阿sir,就算真係俾人非禮都唔抵幫 同埋香港人真係好on9,睇到facebook啲post,又咩支持咩好勇敢又有班人走出黎話俾人非禮過,永遠都係一有咩問題流行既事,就個個都爭住發表啲懶偉大既道理 講真俾人非禮嗰個係普通人既話,又會唔會喺facebook咁公開出黎,想攞返公道咪報警loh,就算最後查到佢真係俾人非禮都好,話佢無私心我真係唔信。

佢做左一個唔恰當嘅示範,一邊叫人企出來,另一方面又唔想以法律制裁人,你點樣叫人企出來,唔係就咁打個#metoo, 就係勇敢,兒戲到玩ice bucket challenge咁
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究

開房後不忿遭避開遂虛報強姦 美容師被情慾短訊出賣今認罪

hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171011/57318023

人地都話比人性侵,你地做咩唔信人
係咪想迫死個女仔
而家要同蛆国融合,要自己證明返自己清白嫁
正所謂越亂越好, 屌你老母 食住花生
條女 有勇氣搞大件事,無勇氣告個阿sir,就算真係俾人非禮都唔抵幫 同埋香港人真係好on9,睇到facebook啲post,又咩支持咩好勇敢又有班人走出黎話俾人非禮過,永遠都係一有咩問題流行既事,就個個都爭住發表啲懶偉大既道理 講真俾人非禮嗰個係普通人既話,又會唔會喺facebook咁公開出黎,想攞返公道咪報警loh,就算最後查到佢真係俾人非禮都好,話佢無私心我真係唔信。

佢做左一個唔恰當嘅示範,一邊叫人企出來,另一方面又唔想以法律制裁人,你點樣叫人企出來,唔係就咁打個#metoo, 就係勇敢,兒戲到玩ice bucket challenge咁

事情嚴重之處係哩點
呂麗瑤只係加強緊性侵唔洗報警 二次傷害哩個觀念
個個受害者都攞上fb唔報警
以後社會嘅法律由網絡公審同傳媒去維持?
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

你呢d人先係叻唔切衝出黎拎道德光環
“你覺得” 係啊你唔係佢
一味感性地理解,唔識理性去諗
一個公眾人民當眾作出性侵控訴
就預左會有傳媒同大眾follow up
而家得無證據一面倒既當事人自說自話
奉勸你咪跟車太貼,因住信錯人
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

教練真係不明不白中哂槍
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

唔追究咪做壞榜樣囉 又話想其他受害者要識得反抗
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究

如果件事係發生咗
但因為冇證據就要人成世屈喺心入面
咁又公唔公平
人地根本唔係想告人囉
好心畀啲空間人啦

刑事唔到你唔想追究

如果件事係發生咗
但因為冇證據就要人成世屈喺心入面
咁又公唔公平

唔想告人,但係三個星期之前已經話左比學校知三個星期後會做野
強烈建議一開始搞9開教練名條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞