Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

點解會fail attempt? 明明都未到收工時間
128跌價

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/31/161054_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png
點解會fail attempt? 明明都未到收工時間

睇番OnTrac個朵臭哂,點解Google會搵佢送
128跌價

上代pixel可入貨
128跌價

上代pixel可入貨

呢個價你肯定唔會翻新機?
部細機就到,有咩case啱用?

spigen
btw大機最早幾時會到呢唔知

spigen

有冇人一齊祼跑?

spigen

有冇人一齊祼跑?

唔會裸跑
幫部pixel 1痴咗dbrand
啲角位痴到飛起晒

有無用風筒吹完用布捽 我部6p痴完無問題喎
n5唔用mon貼 個mon會唔會好易花?
btw 唔記得買mon貼
幫部pixel 1痴咗dbrand
啲角位痴到飛起晒

有無用風筒吹完用布捽 我部6p痴完無問題喎

https://www.youtube.com/watch?v=OsF1_xuZElw

spigen

有冇人一齊祼跑?

唔會裸跑

唔想用套咪用dbrand
n5唔用mon貼 個mon會唔會好易花?

唔會
如果開左箱,見到color shift太勁,唔知仲可唔可平手放返出去呢
想問下巴打s知唔知邊到仲有Pixel C賣?

spigen

有冇人一齊祼跑?

唔會裸跑

都好喎,有冇咩鋪介紹?
有無巴打知先達有無殼賣,想頂住先

而家香港google store好似仲有得賣?不過之前美國個邊出左個開發者promote,係個邊買64GB運埋過黎仲平過係香港買32GB

spigen

有冇人一齊祼跑?

唔會裸跑

都好喎,有冇咩鋪介紹?

dbrand據我所知係要自己上網買 過廿蚊(好似係)免運費

而家香港google store好似仲有得賣?不過之前美國個邊出左個開發者promote,係個邊買64GB運埋過黎仲平過係香港買32GB

兩邊都No Stock

兩邊都No Stock

我見美國仲有得賣喎,599美金,不過唔知仲用唔用到個promote code

spigen

有冇人一齊祼跑?

用咩手機都係祼跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞