Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

仲未出貨

我預計26號出貨, 但25號就出左

g src="https://holland.pk/syx8i057" />
我出左

我EMAIL未收到, 係自己入去CHECK

我都出左

[imgttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/140357_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[/img]

信用卡扣錢未?
今朝收到SMS扣錢, 我都估就出貨

我訂嗰陣佢hold住咗筆數,未扣

咁應該今日出唔到, 佢出貨就會扣

未必喎,我個部出左貨,已經上左Fedex 去緊倉,之前SMS話授權交易,但我今日check信用卡個網仲係未扣數

第一次收SMS係扣信用額, 第二次應該係扣錢
E-BANKING未咁快UPDATE到, 我等多2日再CHECK先知係唔係扣左錢
24號 用我account 幫2個friends 訂左 2部 XL黑機128.

已收到出貨通知。去緊BNS個倉。

冇比人cut單。

而我自己訂左既白機, ship date 要等到12月......
24號 用我account 幫2個friends 訂左 2部 XL黑機128.

冇比人cut單。

而我自己訂左既白機, ship date 要等到12月......

discord gp入面啲人就係屌緊google早訂遲出貨,遲訂嘅反而就出貨先

冇比人cut單。

discord gp入面啲人就係屌緊google早訂遲出貨,遲訂嘅反而就出貨先

公平咩

仲未出貨

我預計26號出貨, 但25號就出左

g src="https://holland.pk/syx8i057" />
我出左

我EMAIL未收到, 係自己入去CHECK

我都出左

[imgttps://img.eservice-hk.net/upload/2017/10/26/140357_ea3dc39ca0b2f6b5f17abddec1f0e9a4.png[/img]

信用卡扣錢未?
今朝收到SMS扣錢, 我都估就出貨

我訂嗰陣佢hold住咗筆數,未扣

咁應該今日出唔到, 佢出貨就會扣

未必喎,我個部出左貨,已經上左Fedex 去緊倉,之前SMS話授權交易,但我今日check信用卡個網仲係未扣數

點解部2XL 64 未出
你地幾時訂?
我10月5訂

10月7日 2 xl 64
所以有個講法係google會唔會要check多次早訂嗰啲睇下有冇問題先出而delay咗
所以有個講法係google會唔會要check多次早訂嗰啲睇下有冇問題先出而delay咗

如果係咁就由佢delay,好過佢寄到番來有問題,要寄番去修理

我好快出貨喎,而家到左倉,等緊順風出倉

係囉,所以我覺得discord班友講得啱

如果係咁就由佢delay,好過佢寄到番來有問題,要寄番去修理

如果真係壞要寄番轉頭,都唔知點好,一來一回都可能成個月
]https://holland.pk/qrw0n5xl[/img]

128快啲出唔出奇喎,都唔係好多人訂
反而想知2xl 64個情況係咪一樣

我今日出預計下星期二三先到, 你2日咁快既
]https://holland.pk/qrw0n5xl[/img]

128快啲出唔出奇喎,都唔係好多人訂
反而想知2xl 64個情況係咪一樣

有64有128

有冇人部5X 好慢 超級慢

唔知點解 5x 係慢過5

5x s808一熱就降頻,你話呢
原來開咗新post
屌你西飛又唔貼返條link

OK Google, please stop selling the Pixel 2
https://www.technobuffalo.com/2017/10/25/ok-google-stop-selling-the-pixel-2-xl/

2 定 2XL 呀
有冇地方有PIXEL 1 買
想買返部128GB 用緊32唔夠
BTW, 有冇人up左Gboard?
轉中文d倉頡碼好撚大隻
轉中文d倉頡碼好撚大隻

gboard有中文
部2XL就出貨, 有冇巴打單已cut???...............

仲十五十六呀真係....

香港巴打

係香港呀, 訂美水~

巴打唔要我可以接收呀
轉中文d倉頡碼好撚大隻

gboard有中文

Gboard唔係得英文咩?我都好想佢有埋中文
轉中文d倉頡碼好撚大隻

gboard有中文

我用beta版

轉中文d倉頡碼好撚大隻

gboard有中文

我用beta版

轉中文d倉頡碼好撚大隻

gboard有中文

我用beta版

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞