Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike

請問點樣可以del左去 個Google search?

xl?

xl?

pixel 2 not xl

xl?

用其他launcher?

xl?

條野好方便喎

xl?

冇得直接del?

xl?

條野好方便喎

成日禁錯就唔方便!
部Pixel 2 xl一開盒已經見到右上角撞花左,水貨真係冇仇報,嬲嬲地裸跑算
部Pixel 2 xl一開盒已經見到右上角撞花左,水貨真係冇仇報,嬲嬲地裸跑算

同埋有冇人覺得power同vol制都好實好難按

同埋有冇人覺得power同vol制都好實好難按

唔係呀!ok wo

where買

where買

us Google store
想問下pixel2有質量mon貼邊度有
見官網寫住coming soon

我訂左呢隻

https://www.intelliarmor.com/shop-by-device/pixel-2/intelliglass-3d-pixel-xl-2-black-screen-protector.html

我 pixel 1 XL , 試過好多唔同嘅玻璃貼, 呢一隻係我用過嘅, 感覺上浸coating 做得最好.

我已經pre order 左 Pixel 2 XL.

大家如果有興趣訂,可以用我呢個discount code : intelli35

有65折!

佢中間有冇痴住架

係咪真係3d 先。。。

第一代 唔係3d

第二代 Pixel , 佢話係3D, 不過一日未正式出, 都唔知係咪...

中間有冇一點點咁

我1代Pixel XL 張intelliglass
中間冇一點點架!

我舊年就係中過伏! 好L憎有點點既玻璃貼!

一點點代表中間唔痴住?IntelliGlass 係成張黐住嘅。

我用過好多張 覺得呢張最好用 所以先介紹畀大家咋。

巴打你呢張會唔會有彩虹紋?
我係先達癡咗張,佢話實會有紋

成張痴住既話冇理由會出彩虹紋

睇過話無得delete

睇過話無得delete

Lawnchair Launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.deletescape.lawnchair.plah

係咪集運輸輸地開左盒, 我成日用buy and ship , 周不時都見到有膠紙重新貼過既行跡
但我見啲野無穿無爛就算了

係咪集運輸輸地開左盒, 我成日用buy and ship , 周不時都見到有膠紙重新貼過既行跡

真係唔知,個盒張貼紙咁流,重貼左都唔知

其實係個角撞過黎,但係個coating睇落冇花,我懷疑係上coating之前已經撞扁左

我0個部都係喎, 我見到個盒個貼紙又係皺既即刻諗係咪俾人開過, 以為自己"知微"得滯, 不過件貨冇事就冇理到~
學生哥想問下細機64gb去邊間買好
無信用卡
無信用卡

大學生嘅就申請一張,中學生就問屋企人借
街鋪食水太深喇
無信用卡

街鋪食水太深喇

agger
無信用卡

街鋪食水太深喇

agger

街鋪最平好似6千有找,算貴?

佢中間有冇痴住架

係咪真係3d 先。。。

第一代 唔係3d

第二代 Pixel , 佢話係3D, 不過一日未正式出, 都唔知係咪...

中間有冇一點點咁

我1代Pixel XL 張intelliglass
中間冇一點點架!

我舊年就係中過伏! 好L憎有點點既玻璃貼!

一點點代表中間唔痴住?IntelliGlass 係成張黐住嘅。

我用過好多張 覺得呢張最好用 所以先介紹畀大家咋。

巴打你呢張會唔會有彩虹紋?
我係先達癡咗張,佢話實會有紋

成張痴住既話冇理由會出彩虹紋

無彩虹紋.
無信用卡

街鋪食水太深喇

agger

街鋪最平好似6千有找,算貴?

Pixel 2真係無咩mon貼揀,淘寶全部都係2XL多
官網果隻又未開賣

買張水凝膜頂住先

買咗張渣嘢用住先
你講果隻好似都唔錯 下次買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞