Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
BTW有冇MON貼好介紹
淘左張返黎好垃圾

點垃圾?我都淘左張有弧面既玻璃貼,暫時都覺得ok
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

你係淘邊隻?我都淘左兩塊gor嘅玻璃貼,都預左覆蓋唔哂同有白邊 等過兩日部機到手試下效果如何
英國有藍色未呀!
我部紅色N5 真係就嚟死啦

我部2.5hrs sot重頂得住

可以點計
啲電真係好癲 基本上唔戴尿袋係出唔到街

裝accubattery睇

冇位
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

你係淘邊隻?我都淘左兩塊gor嘅玻璃貼,都預左覆蓋唔哂同有白邊 等過兩日部機到手試下效果如何

我在淘宝Lite发现了 谷歌 Pixel 2 XL pixel2xl pixel2 手机膜全屏覆蓋钢化玻璃保护贴,一起来看!
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=559708002881&spm=a2141.7631730.0.i1

我淘左呢隻,跟住淘多幾塊無弧面既日後替換
始終都係包唔晒架啦,貼完大約係咁

笠埋個殼其實又唔太覺既
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

我應該同你同一隻
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

我在淘宝Lite发现了 谷歌 Pixel 2 XL pixel2xl pixel2 手机膜全屏覆蓋钢化玻璃保护贴,一起来看!
https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=559708002881&spm=a2141.7631730.0.i1

笠埋個殼其實又唔太覺既

你依張幾靚仔
淘寶好似冇咩靚CASE
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

笠埋個殼其實又唔太覺既

你依張幾靚仔
淘寶好似冇咩靚CASE

淘寶我見暫時係得一款, 呢款係咪中間唔係靜電吸附, 而且中間有d一點點既野?
早排idog笑pixel 2xl嘅問題出翻曬落ipx到
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

笠埋個殼其實又唔太覺既

呢款殼有無link
我部pixel 1,無端端無反應,開唔到機,叉電無反應,有無人試過?
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
淘左張返黎好垃圾

笠埋個殼其實又唔太覺既

呢款殼有無link

我在淘宝Lite发现了 Google谷歌Pixel XL2手机壳3代,Walleye拉丝软硅胶全包防滑保护套,一起来看! https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=558545396062&spm=a2141.7631730.0.i1
我用呢隻,唔貴個樣都唔係好樣衰,同埋呢種殼黎講我覺得算薄
我部pixel 1,無端端無反應,開唔到機,叉電無反應,有無人試過?

玩玩下死左
跟住换過部機

Pixel 2 XL有update

玩玩下死左
跟住换過部機

第一代pixel係咪存在好多硬件問題?
買唔過?

正,個moon blue shift情況好左 ,個navigation bar 唔用又會識變淡

正,個moon blue shift情況好左 ,個navigation bar 唔用又會識變淡

blue shift唔係硬件問題嚟咩
iPhone X 放埋去Pixel 2XL,個mon好似好黃。

iPhone X 放埋去Pixel 2XL,個mon好似好黃。

你係咪開咗night shift咋

fingerprint magnet

冇呀

應該開左true tone

冇呀

true tone?
pixel 2 xl單手操作如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞