Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有冇巴打有買daydream? 想買個玩下,淘寶個d老翻其實係咪差唔多?

sosad...

都唔係吖,好似有啲機

唔通有pixel book

有人買咩

Pixelbook Amazon 已經冇貨了
屌成班it友係Twitter到講緊google個漢堡包emoji入面塊芝士擺左係下面
結果引到google ceo出嚟話會轉番係上面
屌成班it友係Twitter到講緊google個漢堡包emoji入面塊芝士擺左係下面

上淘寶睇過無乜Pixel 2芒貼

好彩dbrand仲繼續整

dbrand有整mon貼咩?

打漏咗,dbrand係機殼
上淘寶睇過無乜Pixel 2芒貼

好彩dbrand仲繼續整

dbrand有整mon貼咩?

打漏咗,dbrand係機殼

機貼姐 邊有殼
想用原生Android 除咗Android one 同 pixel重有冇其他選擇?
想用原生Android 除咗Android one 同 pixel重有冇其他選擇?

香港買到嘅就好似得nokia
香港係咪冇得買PIXEL?

冇啦 有既話。我一早狗衝左
我係驚美水保養問題

保養啲巴打話要自己寄返去
香港係咪冇得買PIXEL?

冇啦 有既話。我一早狗衝左
我係驚美水保養問題

保養啲巴打話要自己寄返去

仲要有當地銀行戶口/ 信用卡同埋 回郵地址先可以啟動保養程序
所以最好係當地有朋友熟人
有冇人update咗 8.1 之後用唔到hsbchk嗰app?
有冇人update咗 8.1 之後用唔到hsbchk嗰app?

正常,因為8.1仲係beta
而家住係英國,但係Pixel 2 好貴
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

我都到左啦
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

我都到左啦

要下星期一先到hk
2xl入左bns個倉了
快d出貨啦

我都到左啦

要下星期一先到hk

一樣,我仲要揀埋送去公司,到咗可以即刻用
用緊
Pixel1換唔換好
愈睇愈想換藍色pixel2細機
bns 預計聽日到香港, 睇黎下星期拎得
bns 預計聽日到香港, 睇黎下星期拎得

大定細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞