Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
有無人已經拎到GOOGLE HOME MINI既PROMO CODE?

同問,我都等緊 Googel Home Mini 嘅 code

19/10前order 先有喎

我7/10落order,巴打已收CODE?

唔係部機寄出後4星期內會再寄code
我部機26號寄出,仲等緊佢個code
多災多難 Google Pixel 2 XL 再爆出疏油塗層剝落問題
https://pc3mag.com/google-pixel-2-xl-monitor-coating-error/

祼跑既巴打要留意

睇來真係要買番張moon貼
不過裸跑個moon嘅感覺好正

mon貼到咗部機仲未到
Google Pixel 2 XL 個quality 真係差到喊.
有無人會買返原本既親生仔 U11+?
Google Pixel 2 XL 個quality 真係差到喊.
有無人會買返原本既親生仔 U11+?

今代真係細機穩陣d
除非你對個黑白色好執著

有冇咩an tablet好介紹
睇極都係覺得冇部好過或近貼近ipad pro
用緊部 nexus 9 好慢 頂唔順

pixel c啦,用左成年我覺得仲好好用,好快
見親d 報道都係話xl 出事
咁本身pixel 2 有冇壞消息

如果有新一代都諗住換

其實Pixelbook可以run android apps, Pixel C仲有冇用?
冇追post一問
去外國買pixel 2 xl有冇tax free?
譬如去機場買 ( 雖然唔知有冇得買 )
冇追post一問

得美國啲pop-up store先有實體機買,唔係就一定要上網買

其實Pixelbook可以run android apps, Pixel C仲有冇用?

但太貴
收到google home mini email了

x2
冇追post一問

得美國啲pop-up store先有實體機買,唔係就一定要上網買

thanks 巴打

你ios轉過黎

你用緊咩keyboard

家下安裝左個咩百資中文 先打到倉頡
一直用開LG HTC

倉頡我用Google Cantonese Input,係play store download。有得用埋速成

銀行apps 巴打點搞

等銀行嗰面更新個apps

唔知個邊點
暫時HSBC 恒生 花旗都唔支持

想知volte 4.5G 點搞

香港唔會有volte

係咪4.5 都唔會有

4.5有, 但係pixel上面就算收4.5 都係照寫LTE
心大心細諗緊買pixel 定xl好

而家用緊s7,pixel個mon好似仲細過部s7 (計埋Visual Toggle Buttons ) 可用面積好似好細

pixel XL 就太多負面消息 到而家都未知到底d 問題係software/ hardware issue

有d驚買左水貨返黎之後整唔到

btw, 巴打們搵美水係咪都係搵代購
我見美水平加水5百蚊

但太貴

我部同期既shield tablet而家都打到機wo

x2

等左大約幾耐?
有無人已經拎到GOOGLE HOME MINI既PROMO CODE?

同問,我都等緊 Googel Home Mini 嘅 code

19/10前order 先有喎

我7/10落order,巴打已收CODE?

唔係部機寄出後4星期內會再寄code
我部機26號寄出,仲等緊佢個code

啱啱今日收到 google home mini嘅code了
心大心細諗緊買pixel 定xl好

而家用緊s7,pixel個mon好似仲細過部s7 (計埋Visual Toggle Buttons ) 可用面積好似好細

pixel XL 就太多負面消息 到而家都未知到底d 問題係software/ hardware issue

有d驚買左水貨返黎之後整唔到

btw, 巴打們搵美水係咪都係搵代購
我見美水平加水5百蚊

用轉運
係us online store 買填address果陣打轉運倉個address
我自己用bns 都算快既 1個星期多d就落到黎
見親d 報道都係話xl 出事
咁本身pixel 2 有冇壞消息

Pixel 2無xl咁多問題
有冇買機懶人教學
唔同國家啲機會唔會又唔同
係咪用bns就okay

利申 懶癌末期
有冇買機懶人教學
係咪用bns就okay

利申 懶癌末期

末期冇得醫
有冇買機懶人教學
係咪用bns就okay

利申 懶癌末期

食屎申手黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞