Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
用bns嘅巴打用咗幾耐時間運到香港?我部2xl聽日先到美國倉
有冇ship date 係30號既巴打已經岀貨?

左pixel2xl 右lg v30
lg又比次貨google

就咁睇 v30偏藍 pixel 偏紅??

左邊先係pixel 2 xl 喎巴打
其實真係睇你要3.5mm 定影相靚去揀
pixel 2 xl 個mom嘅問題始終會fix到嘅
大家唔洗咁驚

LG 堅係仆街, google 俾左甘多錢落去
Blue tint 可以點fix ?

甘你老母

又點L樣呀認字特警

收皮啦5p

點解自己打錯字,人地糾正佢,反而覺得係人地錯
btw, 唔係想引罵戰,只係覺得有錯就要改

5p係咁
用bns嘅巴打用咗幾耐時間運到香港?我部2xl聽日先到美國倉

唔係用bns
我嗰部都應該聽日送到倉
個喇叭又話有刺耳聲
拍video個收音又話差
今次真係軟件同idea都一流 但硬件真係九流
個喇叭又話有刺耳聲

有邊次係硬件一流
個喇叭又話有刺耳聲

有邊次係硬件一流

啱喎

啱啱出左貨

啱啱出左貨

我都啱啱岀左
手好痕想出部Pixel 2來玩
我9號,不過睇post下面個紀錄感覺都係睇彩數,好似亂黎咁 ,最搞笑係仲有死點,喂大佬咩年代呀?
google今次真係倒錢落海,俾錢投資LG整劈屎出黎
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/79ospf/pixel_2_xl_blueshifted_screens_tied_to_preoctober/
死啦我嗰部manufacture date係16號

一樣16號, 但我未收到部機
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/79ospf/pixel_2_xl_blueshifted_screens_tied_to_preoctober/
死啦我嗰部manufacture date係16號

一樣16號, 但我未收到部機

好多時第一水都係開心 興奮 , 年年都有D 野
手好痕想出部Pixel 2來玩

巴打有機?
用緊5X好撚想出pixel2呀屌你
買XL好似抽獎咁
買XL好似抽獎咁

唔怪得知preorder咁好死送Google home mini, 應該係知道第一水出事而送
買XL好似抽獎咁

唔怪得知preorder咁好死送Google home mini, 應該係知道第一水出事而送

關咩事lol
shipped
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞