Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
bns 幾時先到貨呀
寫就寫今日到香港但咩消息都冇

我果件寫聽日到,但係岩岩到左

我都係一樣到,到左香港倉only ,問過客服聽日5-7點應該有得拎,我係elink 自提點
好葡萄
個個都拎得機
好葡萄
個個都拎得機

留名睇苦主屌曬鬼

利申未到手
好葡萄
個個都拎得機

留名睇苦主屌曬鬼

利申未到手

一早知lg垃圾,唔緊要
英國有藍色未呀!
我部紅色N5 真係就嚟死啦
英國有藍色未呀!

我部2.5hrs sot重頂得住
英國有藍色未呀!

可以點計
啲電真係好癲 基本上唔戴尿袋係出唔到街
開心收工有機拎

但今晚11點要再返工
拎完都冇得玩
等緊淘寶MON貼同套, 唔用住
想問用緊/用過nexus 6p巴打問題
而家我部機粒電倒水, 40% 就自己power off, 齋換電會唔會解決到呢個問題?
想問用緊/用過nexus 6p巴打問題
而家我部機粒電倒水, 40% 就自己power off, 齋換電會唔會解決到呢個問題?

解決到
開心收工有機拎

但今晚11點要再返工
拎完都冇得玩

開住工玩

香港係咪冇地方有 到左整兩張圖黎睇下 想知mon貼質素如何

香港無問過

香港無問過

我黃金、深之都、福仁、鴨寮街都有求其搵幾間問過,冇間有

香港無問過

始終香港用家唔多 要買可能都係上外國網買
拎左機有死點可以點算

香港無問過

始終香港用家唔多 要買可能都係上外國網買

搞個訂 套同貼又點睇? 本身買開野 ,順手又賺下分
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?
英國有藍色未呀!

可以點計
啲電真係好癲 基本上唔戴尿袋係出唔到街

裝accubattery睇
拎左機有死點可以點算

lg 定htc?

LG
可能我(希望)眼殘
BTW有冇MON貼好介紹
淘左張返黎好垃圾
拎左機有死點可以點算

影黎睇下
拎左機有死點可以點算

影黎睇下

其他好難睇
相機應該影唔到
但發現第一次後
pixel 2又係用Samsung screen
點解冇陰陽屏問題?
pixel 2又係用Samsung screen
點解冇陰陽屏問題?

Apple super retina display 冇話過係amoled喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞