Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
終於係英國買左現貨人(xl2 black and white 128gb)

899pound 扣埋稅(12%off) 大約8100hkd (都貴過美國store 運返黎,勝在可以check 機, 三腳插, 唔駛等)

講咁撚多
其實想問有咩貼推介? 淘寶 or Amazon 都得

上面有巴打介紹左款,睇過應該掂

IQ shield ?

梗唔係垃圾水貼

裸跑啦 以加d mon基本上都唔會花 貼個會花既mon貼有咩為

咁係你對花既定義唔同姐.....

有冇巴打有興趣

黑色就有興趣

好地地一部靚既藍色機 一戴套就乜都睇唔到
我今朝部熊貓機google扣左creditcard數,係唔係會提早出貨
我今朝部熊貓機google扣左creditcard數,係唔係會提早出貨

可能聽日

貼完,係角位難貼啲,貼後幾好揸手。

幾靚喎

d 角位點貼得好
我iphone7 角位成日唔貼服
摸到邊位凸起左

用風筒吹熱佢慢慢搞, 其實佢youtube 有教

老實講我自己貼都麻麻,4隻角有2隻唔係太貼,等呢張用到咁上下再買過,真係好過用殼,用完殼成部機個款都唔同左

幾靚喎

d 角位點貼得好
摸到邊位凸起左

老實講我自己貼都麻麻,4隻角有2隻唔係太貼,等呢張用到咁上下再買過,真係好過用殼,用完殼成部機個款都唔同左

黑色個到都係貼黎?

幾靚喎

d 角位點貼得好
摸到邊位凸起左

黑色個到都係貼黎?

呢個係pixel Dbrand貼

有冇人會買埋pixel buds

幾靚喎

d 角位點貼得好
摸到邊位凸起左

黑色個到都係貼黎?

係,如果想完美,可能貼張無包邊既會好d,睇落同無貼無分別

你個角位收得好好

訂咗dbrand先醒起已經癡咗full cover mon貼
到時係咪要撕走張mon 貼癡dbrand??
部pixel 2 傾電話個陣聽到高頻聲。你地有無

係咪開左nfc?
用緊iphone6想換pixel2
想問下An機仲係咪倒水電?

係咪開左nfc?

無開呀

係咪開左nfc?

無開呀

呢幾日開始先聽到高頻聲

係咪開左nfc?

無開呀

呢幾日開始先聽到高頻聲

mola mola

係咪開左nfc?

無開呀

呢幾日開始先聽到高頻聲

Google真係食左屎
據用戶回報指,不少 Pixel 2 手機在解鎖及點擊屏幕時出現不同的雜聲,有用戶指如果將手機放近耳邊,可以聽到像時針、分針運行的聲音。而除了這些奇怪的雜聲外,有用戶更指手機出現高頻的嗚叫聲,即使重新啟動手機或是回復出廠設定一樣無法修復。
幸運的是,有用戶發現雜聲似乎是來自手機的 NFC 功能,只要關閉 NFC 功能便會消失。但對於那些高頻的聲音,暫時仍無法解決。

係咪開左nfc?

無開呀

呢幾日開始先聽到高頻聲

Google真係食左屎
據用戶回報指,不少 Pixel 2 手機在解鎖及點擊屏幕時出現不同的雜聲,有用戶指如果將手機放近耳邊,可以聽到像時針、分針運行的聲音。而除了這些奇怪的雜聲外,有用戶更指手機出現高頻的嗚叫聲,即使重新啟動手機或是回復出廠設定一樣無法修復。
幸運的是,有用戶發現雜聲似乎是來自手機的 NFC 功能,只要關閉 NFC 功能便會消失。但對於那些高頻的聲音,暫時仍無法解決。

好彩我聽到既高頻聲算細聲
其實pixel 2 xl連運費稅7000有找即係6900?
諗住壓下佢價

自己上GOOGLE STORE睇價錢
USD * 7.95 (信用卡匯率通常貴D, 你當8都得) + HKD$ 48 (BNS 運費)

如果加保險呢

保險唔加都得, 你睇番實際幾錢, 我記得大約2百幾
BNS個網有哂架啦.....
諗住壓下佢價

USD * 7.95 (信用卡匯率通常貴D, 你當8都得) + HKD$ 48 (BNS 運費)

BTW 未落UPDATE個陣我都無咁藍
佢個部有D嚴重

點解我bns 收我$28

新bns會員減二十

冇稅?

送去免稅倉架麻
諗住壓下佢價

佢個部有D嚴重

佢今日sd左段片比我睇正面同側面。都唔算好藍,今晚up上黎

睇真機啦, 鏡頭影同用眼望唔同
我用NEXUS 5影某D角度藍色會唔覺
諗住壓下佢價

佢個部有D嚴重

點解我bns 收我$28

新bns會員減二十

冇稅?

送去免稅倉架麻

俄納崗係免稅州份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞