Nexus/Pixel 系列討論區(6) 一定係主既考驗

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
屌 整極都SET唔到中文輸入
銀行好多APPS 又係唔相容
同埋點解VOLTE 個個問題
4.5G 又係咪冇可能上到?

你ios轉過黎

你用緊咩keyboard

家下安裝左個咩百資中文 先打到倉頡
一直用開LG HTC
個個都話xl 又blue tint 又burn in又陰陽mon,video 又爛聲
但係us google store 又係咁有人買有人出貨。
今日上去xl連黑色64g 都無哂,得返128
唔fix都可以係咁賣,你地叫google fix好唔fix好

其實blue shift係實際情況用落唔覺
同埋買pixel都係用佢個software experience多過睇hardware

aggar 好多問題其實用落既影響真係唔算好大 自己用上手確實係用過最正既android機

但係我覺得爛聲就真係好大影響
咁ig fb 拍片咪咩都聽唔到

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

倉頡我用Google Cantonese Input,係play store download。有得用埋速成

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

倉頡我用Google Cantonese Input,係play store download。有得用埋速成

銀行apps 巴打點搞
真心,邊到有pixel 1 XL賣。有保證的地方

play store

等唔切佢寄黎

去先達囉
真心,邊到有pixel 1 XL賣。有保證的地方

play store

等唔切佢寄黎

去先達囉

食水深撚到
岩岩上 frequency check, 原來今次 pixel 2 xl US 版比國際版仲要多幾條band 係support, 不過淨係多左 japan 嘅LTE band

frequency check 剩係CHECK Pixel2 64 同 128已經唔同啦, 根本信唔過, 邊有理由同一部機只係容量唔同, 接收既頻譜都唔同?
岩岩上 frequency check, 原來今次 pixel 2 xl US 版比國際版仲要多幾條band 係support, 不過淨係多左 japan 嘅LTE band

frequency check 剩係CHECK Pixel2 64 同 128已經唔同啦, 根本信唔過, 邊有理由同一部機只係容量唔同, 接收既頻譜都唔同?

今次仆街了

新機到手

更新完系統

就開唔到fgo

未更新前引繼左
而家渣都冇
今次仆街了

新機到手

更新完系統

就開唔到fgo

未更新前引繼左
而家渣都冇

等更新囉
今次仆街了

新機到手

更新完系統

就開唔到fgo

未更新前引繼左
而家渣都冇

等更新囉

原本唔比開偵錯 明明我一直有開都玩到

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

銀行apps 巴打點搞

等銀行嗰面更新個apps
今次仆街了

新機到手

更新完系統

就開唔到fgo

未更新前引繼左
而家渣都冇

等更新囉

原本唔比開偵錯 明明我一直有開都玩到

課咗幾多

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

銀行apps 巴打點搞

唔知個邊點
暫時HSBC 恒生 花旗都唔支持

想知volte 4.5G 點搞
係咪多咗 safetynet check 咋
係咪多咗 safetynet check 咋

呢排有update咩
想問問pixel 2係咪無再分美版,歐版,verizon版?
其實買唔到pixel,買htc 11影相係咪一樣
12月頭急用靚機影相

你買部單反啦

同埋想換手機好耐

pixel 影相主要係靠hdr+
其他廠未有呢個技術

下個8.1 dp開埋image Chip睇下勁幾多

幾時有8.1

出左beta啦

下個beta先enable,preview1乜柒都無

enable image chip DxOMark 分數會去到100?
有無人已經拎到GOOGLE HOME MINI既PROMO CODE?

同問,我都等緊 Googel Home Mini 嘅 code

19/10前order 先有喎

我7/10落order,巴打已收CODE?

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

銀行apps 巴打點搞

唔知個邊點

香港唔會有volte

你ios轉過黎

一直用開LG HTC

銀行apps 巴打點搞

唔知個邊點

香港唔會有volte

係咪4.5 都唔會有
想問問pixel 2係咪無再分美版,歐版,verizon版?

除左verizon 有鎖之外, 應該就冇分既
多災多難 Google Pixel 2 XL 再爆出疏油塗層剝落問題
https://pc3mag.com/google-pixel-2-xl-monitor-coating-error/

祼跑既巴打要留意
多災多難 Google Pixel 2 XL 再爆出疏油塗層剝落問題
https://pc3mag.com/google-pixel-2-xl-monitor-coating-error/

祼跑既巴打要留意

睇來真係要買番張moon貼
不過裸跑個moon嘅感覺好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞